Ето и кои са 10-те главни героини в изложбата „Стихийни отпечатъци“

С ексклузивно събитие на 22 март Go Guide те кани да отпразнуваш женствеността с ето тези велики момичета

0 коментара Сподели:

Както вече ти съобщихме, предстои ни нещо красиво, голямо, изящно и посветено на женската сила и стихийните отпечатъци, които всички смели момичета оставят по житейския си път. Събитието на Go Guide Стихийни отпечатъци: изложба | музика | коктейли от Go Guide ще ти представи 10 жени и тяхната душевност, темперамент и емоционалност, 10 портрета и 10 червила в култова изложба.

На 22 март от 19:00 часа във внушителната Vivacom Art Hall Oborishte 5 окачваме портрети и следи, оставени върху червилата на любими наши героини

от различни сфери на дейност, които не спират да ни вдъхновяват. Артефактите на красотата, които те притежават, носят неподправения им почерк и оставят видими и невидими следи редом до страхотните им успехи и грандиозни постижения. Изложбата и портретите в нея са заснети от неповторимата Фелия Барух, гримът на момичетата е дело на прекрасната Алина Манова, а дамите са използвали култовите червила с марката Kilian Paris – метафора за стихийните отпечатъци, които жената оставя във всички сфери на живота, до които се докосне. Всички кадри на червила в изложбата са заснети #withGalaxyS23 Ultra и неповторимата му 200-мегапикселова камера. Подсказваме ти още, че на изложбата ще можеш да влезеш в Черната кутия на Фелия Барух, която се завръща ексклузивно и само за събитието, да слушаш страхотните сетове на една от героините ни Глория Петкова, както и да пиеш феноменални коктейли в стил Go Guide. Преди това обаче ти представяме съвсем официално и нашите момичета – страхотните жени, които докоснаха сърцата ни и ние държахме да са главните действащи лица в тази изложба. Ето ги и 10-те дами, които определено заслужават да оставят своите „Стихийни отпечатъци“ на звездната житейска карта.

Антония Йорданова

Най-видимият отпечатък на жените е модата. В нея те претворяват себе си, емоциите си, красивите си делници и ролите, които искат да изиграят ежедневно. Антония Йорданова е нашата Мис Коко в тази поредица. Тя е различното докосване.

Цветна, иноватинва, буря от идеи и креативност.

Антония е разпознаваем стилист и дизайнер, моден редактор, водеща на рубрика в „Преди обед“ по bTV и създателка на бранда Knapp заедно с Кристина Бъчварова. Антония Йорданова е момичето стил, което обожаваме и което ни помага да запълним палитрата от образи на перфектната жена.

Сидония Радева

Вкусът е празникът на сетивата. Вкусът е мерило за правилен подход, точен усет и съвършен баланс на съставките. Жената, която олицетворява отличната работа с вкуса, е Сидония Радева. Сидония е първият български Lord of the Chefs и отличен шеф-готвач, работил в ресторант със звезда Мишлен. Тя ни радва със замаха, визионерския си поглед за храната и устрема, който никога не спира. Сидония е истински огън.

Мария Силвестър

Поразяващият син поглед на Мария Силвестър не може да бъде сбъркан с нищо друго. Мария е красиви думи, звънък смях, много емоция и пример за активна гражданска позиция. Учила „Право“ и „Психология“,

тя става модел в края на 90-те, а телевизията я припознава като абсолютно невероятна малко след това.

И до днес Мария Силвестър е пример за това как може да се успее с умението да си напълно себе си. Всеки ден на 100%.

Симона Дянкова

Тя е нашето златно момиче. Тя е красивото създание, което ни изправи на крака след златната титла на българския национален отбор по художествена гимнастика в Токио през 2020 г. Симона е капитан във всички смисли на тази дума. Никога да не спира, никога да не се отказва и винаги да вдъхновява – това е нейният стихиен отпечатък, който ние наричаме напълно невероятен.

Мария Каракушева

Сещате ли се за нещо по-пленяващо от жена, която свири виртуозно на пиано? Ние не. Мария Каракушева е най-добрата ни българска пианистка със знакови признания на световно и международно ниво.

Тя е докосване, хармония, съвършена пиеса в няколко действия.

Тя е симфонията, която искаме да звучи ежедневно във всеки наш велик момент. Мария е музика! И по-красиво от това просто няма.

Весела Бабинова

Червените коси на Весела Бабинова приковават, а погледът ѝ от екрана или на театралната сцена е всичко, което искаме да виждаме, когато чуем думата изкуство. Офелия в „Хамлет“, Коля в „Нощна пеперуда“, Лоре Левин в „Лив Щайн“ – Весела се превъплъщава безупречно във всички тях. Тя печели „Икар“ за ролята си в „Поп-фолк хроники: Бели птици и куршуми“, а ние казваме, че печели и нашите сърца, защото в това момиче дуендето винаги гори.

Марта Петкова

Когато рисуваме женствеността, няма как да пропуснем в нашата палитра да присъства примабалерина, и то не коя да е.

Марта Петкова е Мари от „Лешникотрошачката“, Жизел, Китри от „Дон Кихот“, Мария от „Козият рог“,

Одета-Одилия от „Лебедово езеро“, Дамата с камелиите, Никия и Гамзати в „Баядерка“ и много други. През 2011 г. ѝ е връчена награда „Кристална лира“ за постижения в балетното изкуство и спектакъла „Лебедово езеро“, а днес тя е тук, за да ни покаже какво значи истинско изящество в полет. За нас е чест.

Глория Петкова

Ако можеше да опишем с една дума Токио, Милано, Лондон, Берлин или Париж, щяхме да изберем името на Глория Петкова. Глория е гражданин на света, модел, актриса, диджей, артист във всички смисли на тази дума. Тя е природно бедствие по Буковски и непреходност по Казандзакис. Глория присъства. Тя винаги е тук и сега, като буря от емоции и това е нейната истинска суперсила.

Олга Минева

Мисията на създателката на фондация Emprove е да помага на жени, преживели насилие.

Олга Минева избира да се върне в България с цялата си енергия, опит и знание, за да помага,

да измъква, да насърчава, да подкрепя. Олга е нашето смело момиче в тази картина. Тя е стълбът, на който се облегнаха мнозина, а ние си представяме точно така думата добротворчество. Казваме ѝ огромно „браво!“.

Десислава Павлова

Когато всяка непокорна руса къдрица е точно на мястото си, когато всяка дума е право в целта, а случващото се е пречупено през призмата на красивия градски вайб – тогава знаем, че става дума за главния редактор на Go Guide Десислава Павлова. Деси е нашият двигател и ядро, тя е непоколебимата решителност, която движи медийния ни свят напред, и сме абсолютно убедени, че в нея тупти сърцето на Амелия Еърхарт.

Деси е визионер, целещ се право в звездите, за когото небето никога не е граница.

Кадрите от изложбата са powered by #withGalaxyS23 Ultra. Черната кутия на Фелия Барух се завръща специално за „Стихийни отпечатъци“ също с помощта на Samsung S23 Ultra, с който да създадеш своите епични моменти пред майсторския обектив на Фелия по време на цялото събитие. На изложбата те посрещаме с питие за добре дошъл от Domaine Boyar, а вечерта продължава с пивки коктейли от бара на Campari. Очаквай още изненади от MaxxiumJTI и от Laboratorios BABÉ, които стават част от арт начинанията ни с отворени обятия.

За още от същото – виж Go Guide събира образа на перфектната жена с екслузивно събитие на 22 март

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *