Споделен уикенд в „Хвърчило“

0 коментара Сподели:

В „Хвърчило“ обожават любовта. Вярват, че тя е във всичко и всеки, и я празнуват не само през февруари. Ето защо с огромна радост ни канят на уикенди за двойки през целия месец март.

Идеята за споделени уикенди за двойки идва от многобройните запитвания от хора, които искат да посетят къщата с половинката си. През март три двойки ще могат да наемат „Хвърчило“ и да гостуват заедно. Ако това ти звучи примамливо можеш да резервираш някоя от посочените по-долу дати, а с половинката ти ще имате възможност да се запознаете с още четири романтични души, които оценяват магията на Родопите и великолепната атмосфера.

Всяка двойка ще бъде в индивидуална спалня и ще е абсолютно самостоятелна, но ще споделяте смях, емоции и общи теми с останалите на закуска, обяд и вечеря. Може да се разходите заедно в планината с техния невероятен водач Маринка или да се радвате на красотата на Родопите само с вашия си човек – вие решавате! Те пък от своя страна обещават всяка двойка да се чувства невероятно и да усети с цялото си сърце, че любовта започва именно там – в интересните разговори до камината, в аромата на билки от чашата със сутрешен чай и в покоряването на върхове с нови прекрасни хора.

 Кога: 10–12 март или 17–19 март
 Къде: с. Киселчово, къща „Хвърчило“

 Цена: 450 лв. на двойка за нощувка Какво включва: нощувка в самостоятелна спалня, закуска, обед и вечеря с чисти, локални продукти от Родопите, приготвени по авторско меню, специално създадено за „Хвърчило“, неограничено количество кафе и чай през деня, по бутилка вино за всяка двойка, преходи с планински водач.

Резервации можете да направите на телефон 088 826 1818, като от къщата молят да позвъните във Viber.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *