Офиси за пример: Flutter International

Честно казано – не искаш хоум офис, когато имаш такъв офис

0 коментара Сподели:

Да си го признаем – всички мечтаехме за повече дни хоум офис, докато не дойде локдауна.

Когато организираш работно пространство някъде между пералнята, кухненската маса и плота за готвене, и тази „временна конфигурация“ прерасне в „постоянна инсталация“, работата от вкъщи рязко губи чар. Три години по-късно, не само служителите, но и работните пространства станаха много по-гъвкави. Нещо повече, съвременният офис вече не се определя само по характеристиките на удобните стол и бързината на интернет услугите – за да бъде на нивото на бързо развиващата се компания, която го населява, той трябва да предлага много повече. В следващите редове ти разказваме за един такъв офис за пример

– офис, заради който не ти трябва никакъв хоум офис.

Flutter International е името, под което стоят големи брандове като PokerStars & Cayetano в България. В началото на 2023 отбелязаха откриването на обновения си офис в София – сграда Goldline. И можеш да си представиш, че щом бъдещето на entertainment индустрията ще се гради там, мястото няма да разочарова…

Като водещ технологичен хъб и ключова локация за компанията, обновеният офис отразява непрекъснатия стремеж към растеж и развитие, предоставяйки над 800 места за своите служители. Освежаването на офиса отнема близо половин година, като целта е да подпомогне максималното преживяване за служителите от гледна точка на социални контакти и приобщаване, докато гъвкавата agile работна среда гарантира, че офисът подкрепя новия хибриден модел на работа в компанията.

Модерната и гъвкава концепция позволява ефикасност в работния процес и оптимизиране на ресурсите.

Новите функционалности, имплементирани в пространството се очаква да помогнат за по-ефективна работа и ще позволят на Flutter International да демонстрира разнообразието в брандовете и културата на компанията. „Всичко това отбелязва едно ново начало за нас на локалния пазар, докато постепенно разширяваме присъствието си в София.“, споделя генералният мениджър на българската локация – Станимир Комитов.

Flutter International също така обяви планове за старт на нова DevOps Академия в София през март 2023 г., където кандидатите ще имат възможността да преминат през 12-седмичен курс на обучение, ръководен от вътрешни експерти в компанията – стъпка, която ще предостави на следващото поколение IT специалисти ключови умения, докато развиват своята кариера в индустрията. Повече информация за програмата, модулите и условия за кандидастване в DevOps Академията можете да намерите тук.

Ако искаш да бъдеш част от екипа на гъвкава, международна организация, предлагаща различни възможности за развитие, разгледайте кариерните възможности на Flutter International тук.

PokerStars е част от Flutter International, международната дивизия на Flutter Entertainment plc –  водеща глобална компания за онлайн спортни залагания и игри, управляваща някои от най-иновативните, разнообразни и отличителни брандове в сектора.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *