Домът на очилата – на ъгъла на площад Славейков

Погледни света ясно, през какъвто цвят стъкла си наумиш

0 коментара Сподели:
optika.bg

Разходка по Графа. Споделени мигове с приятели.

Слънчев следобед е, а в стъклените витрини около теб лъчите се отразяват заслепяващо… Вместо да закриваш очи с ръка, се потопи в необятния свят на Optika.bg.

Ако можехме да направим римейк на култовата реплика на Стефан Данаилов от „Дами канят“, той щеше да звучи така: „Абе, Пехливанова, ти знаеш ли, че имаш страшни очила?“. И, разбира се, ги откриваме на мястото, събиращо под покрива си над 10 хиляди модела диоптрични рамки и слънчеви очила от над 150 марки.

Optika.bg отвори врати преди по-малко от година – на 1 юни 2022 и веднага ни завъртя в лабиринта си от изобилие от продукти и професионално обслужване.

Оптиката е най-голямата в България не само като търговска площ, но и като предлаган асортимент от марки и разнообразие на модели на достъпни цени. Покрива завидните 1000 кв.м. с изобилие от предложения, от които лесно избираш твоите нови спътници в ежедневието. Без значение дали търсиш най-модерната визия или бюджетни предложения за всекидневни приключения, тук няма как да не откриеш своето. Консултантите винаги са на крачка от теб, за да ти асистират в избора.

Създадена от екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата, Optika.bg  поставя високи изисквания към първoкласното и компетентно обслужване.

Оптиката разполага с 2 очни кабинета оборудвани с високоспециализирана апаратура  , позволяваща прецизност при всеки очен преглед. Фокус при предлаганите услуги е експертната консултация и грижата за очното здраве.  
Всички диоптрични очила се изработват на място, което позволява бърза изработка, а в някои случаи дори експресна в рамките на 30 минути.

Локацията не е случайна – Славейков е тясно свързан с пулса на града, културата, книгите, театрите и е любимо място за разходка.

Ако въпреки това предпочиташ да пазаруваш онлайн, имаш тази възможност. Сайтът им е модерен и интуитивен, дава опции за онлайн консултация със специалист и помощ в пазаруването. Можеш да си запишеш онлайн  час за преглед, което е истинско удобство! Оценяваме високо и възможността да вземем поръчката от място.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *