ANTS идват в България тази събота

0 коментара Сподели:

Ъндърграунд колонията ANTS минава за първи път през България, за да ни присъедини към мащабнaта парти концепция, спечелила си резиденция в клуб Ushuaia в Ибиса. Нямаме търпение за тази събота – 18 февруари, когато с трепет ще се отправим към Inter Expo Center за събитието! Вече познати с фестивалните си събития на международна сцена, „мравките“ всъщност стартират като идея за голямо стаф парти.

Както често се случва с добрите идеи, и тази не търпи застой и бързо се разраства до организация с 12 събития годишно навсякъде по света.

Изданието в София идва с помощта на EXE и ни въвлича в музикални вихри с хедлайнерите Ilario Alicante и Chelina Manuhutu. След като се присъединява към семейството на Cocoon и създава лейбъла Deep Moves, вихрената кариера на Alicante го отвежда до някои от най-впечатляващите сцени в Европа и отвъд. Италианецът бързо се превръща в един от най-танцуваните диджеи в света, сътрудничещ си с най-големите имена на сцената. Manuhutu е гост на събитие на EXE не за първи път! Базирана в Ибиса, холандката вилнее на музикалната сцена с висококачествени миксове мощен саунд и често има участия в най-желаните клубове по света като Fabric London, Hi Ibiza, Pacha Barcelona.

Освен тях ANTS пристигат с резидента си Andrea Oliva, чилиеца Francisco Allendes и резидента на EXE – Pavel Petrov.

Резидентът на Ants Oliva започва да играе с ритъма още откакто е на 13, когато работи в музикален магазин. С достъп до записи от цял свят и завидна колекция, Oliva си осигурява букинги в най-добрите клубове в Швейцария, а и цяла Европа, които не след дълго го отвеждат и до Ибиса. Наградата най-добър DJ в Ибиса за 2019 г. пък отива при Francisco Allendes, роден в Чили. Освен на турове из големите фестивали в света и като резидент на ANTS, най-често диджеят се подвизава в собственото си студио, където записва за Desolat, KMS, Rawthentic, Kaluki, Sola, 8Bit и Snatch.

Билети за събитието те очакват тук!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *