“Търся Си Гадже за Свети Валентин” в Pirotska 5 Event Center

За онези, които искат да се забавляват

0 коментара Сподели:
Търся си гадже

Този петък се настройваме на любовна вълна, защото ни очаква емблематичното парти “Търся Си Гадже“, към което този път е добавено „…за Свети Валентин”. Локацията е Pirotska 5 Event Center, а целта на събитието, по думите на организаторите, е хората да си намерят „така да се каже “цели” хора за Свети Валентин“.

„Търся си гадже“ е съвместния проект между любимците ни от Terminal 1 и DJ P.A., а следващото издание ще бъде най-голямото събитие досега в Pirotska 5 Event Center.

Първото парти в Tерминала събра над 700 човека в ритъма на Dirty Rap, Sexy R&B, Nasty Trap и Intense Pop, а този петък очакваме да е най-мащабното търсене досега.

Събитието е за онези, които искат да се забавляват – без значение дали са обвързани или не. На входа на клуба ще получиш зелена или червена гривна – в зависимост от това дали си отворен към запознанства или предпочиташ другите да те оставят да си танцуваш необезпокоявано. Още след първите парчета можеш да забележиш как зелените атоми се намират и започват да се движат в синхрон. Макар името „Търся си гадже“ да предполага само single посетители, целта е и онези, които са във връзка, но им се излиза на яко парти с хитове, на които могат да припяват и танцуват, да са свободни да дойдат.

„Търся си гадже“ се превръща в емблематично парти, което вече има страница, група и Instagram профил, където можеш да видиш какъв е вайбът там.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *