5 типа жени в офиса

Спечели чанта Ted Baker от Morrigan като ни споделиш в коментар кой тип от изброените е най-близо до твоя стил

0 коментара Сподели:

Есента отдавна е тук и някак естествено започнахме да работим на пълни обороти, да сме по-фокусирани и ангажирани в офиса. Това не значи, че не можем да се забавляваме и да покоряваме професионални върхове с усмивка. Дори най-тривиалните елементи от работния ден могат да бъдат повод за добро настроение. Не вярваш? Сега ще ти го докажем, като превърнем офис облеклото в игра, която може да ти донесе награда – чанта на Ted Baker от Morrigan.

Ще ти опишем пет типа жени в офиса и искаме да разберем на коя се оприличаваш ти. Дай един лайк на страницата на Morrigan във Faebook и ни отговори с коментар в този материал, така имаш реален шанс чантата на Ted Baker може да бъде твоя.

Корпоративната мацка

Когато Тя мине по коридора, вдъхва респект и оставя усещането за професионалист. Нейната запазена марка са елегантните кройки, стоящи перфектно, за да отговарят на нейната прецизност. Изборът ѝ пада върху ризи, панталони и сака – нищо фриволно, което да разконцентрира, и нищо излишно. Всичко е точно и ясно като нея самата. Ако виждаш себе си като уверената мацка в офиса и това е твоят стил на обличане, коментирай отдолу и спечели чанта на Ted Baker от Morrigan.

Секси мацката

За нея женствеността е нейната сила и Тя използва оръжието си умело дори в офиса. Нейна запазена марка са високите обувки, омайващите парфюми и роклите, избрани достатъчно разкрепостени, за да събуждат въображението, но не и да прекрачват добрия вкус. Появи ли се усмивка на лицето ти, понеже се разпозна в този образ? Сподели с нас в коментар под поста, ако е така, и имаш шанс да спечелиш чанта на Ted Baker от Morrigan.

Спортно-елегантната мацка 

Тя няма време да обмисля работното си облекло, за нея е важно да се чувства комфортно и да върши работата си на ниво. Нейната офис броня е най-често съставена от дънки, бяла тениска и кецове – casual / basic стил, който е практичен и не я разсейва в динамичното ѝ професионално ежедневие, където обикновено няма време за губене. Това си ти? Чантата на Ted Baker от Morrigan може да бъде твоя, ако напишеш, че това е твоят стил в коментар отдолу.

 Колоритната, цветна мацка

Няма как да я подминеш. Тя винаги е различна – цветното петно в сивия офис. Магията ѝ е сътворена от цветове в невероятни съчетания, принтове и шарки, които човек обикновено няма да предположи, че могат да се съчетаят толкова успешно, и аксесоари, допълващи атрактивната и уникална визия. Ти си тази цветна личност в своя офис? Напиши ни, че е така в коментар под статията, и обогати колоритния си гардероб с чанта на Ted Baker от Morrigan.

Срамежливата мацка

В офиса винаги има една мацка, която пърха като трепетлика от притеснение как върши задачите си и крие същността си зад строги модели дрехи, които обикновено са в 50 нюанса сиво, земни тонове, класическо бяло и черно. Тя не иска да се набива на очи, за да не пречи допълнителното внимание към нея на работата ѝ. Ако откриваш себе си в този миловиден образ, харесай страницата на Morrigan във Facebook и коментирай отдолу и спечели чанта на Ted Baker от Morrigan.

Нямаме търпение да видим като каква офис мацка се виждаш, както и да зарадваме една от коментиралите с чанта Ted Baker от Morrigan.

Играта стартира на 7 ноември 2017 г. и е с продължителност 10 дни. Mоже да участваш в нея до 17 ноември 2017 г. до 23:59 ч. На 18 ноември 2017 г. на случаен принцип ще бъде изтеглен 1 победител, който ще бъде обявен в този материал, както и на страницата на Go Guide във Facebook.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Честито на @Anna Ilieva! Молим да ни пишете на лично, за да Ви информираме как може да си получите наградата. Благодарим на всички участвали и късмет следващия път!

Независимо кой тип си, ето с точно тези обувки, няма как да сбъркаш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *