5 ползи от излизането през уикенда

Smirnoff представя най-добрите аспекти от парти живота

0 коментара Сподели:

Хей, уикендът пак ще дойде. Ще дойде, както ще дойдат и ще си отидат повечето уикенди в този живот. Освен ако, разбира се, не си водно конче и живееш само един ден и, да кажем, се родиш във вторник и съдбата някак генерално те лиши от шанса да доживееш до уикенда. Но слава богу не си, затова си приготви новите дрехи и парти настроението и ще поизлезем малко, за да се потопим заедно в любимия ни нощен живот. Чували сме сред някои хора да битува мнението, че баровете и клубовете са места, където огромни тълпи от хора идват да се разбиват от алкохол с надеждата да „забият нещо“ и да изхарчат едни пари, несъразмерни на месечния им доход, но дори така да е, има някои моменти, които си заслужава да споменем и които правят излизането в петък или събота вечер доста по-предпочитано от това да гледаш телевизия или филми от торенти вкъщи.

1. Бягството от монотонното ежедневие

Сигурно си спомняш с носталгия времената, когато можеше да излизаш всяка вечер, без значение кой ден от седмицата е, да пиеш колкото искаш и на другия ден да ходиш на училище или университета, без това да води до кой знае какви усложнения в живота ти. Е, с времето нещата се променят и „порастването” означава преди всичко ранно ставане на другия ден и корпоративни норми, все фактори, водещи до прогресивно намаляване на излизанията ти през работните дни от седмицата. Това обаче прави уикендите още по-очаквани и онзи лъч светлина, който в понеделник свети със силата на настъпен фас, в петък вече стопля душата ти, както слънцето в последните топли октомврийски следобеди на Кристал. Затова си намираш подходящо място или ивент и забравяш за всичките си проблеми, докарали ти нередовен сън или стомах през седмицата.

Нощните клубове са идеалното място за това – ще се обградиш с приятна музика, вероятно по-силна от необходимото, и приятни за теб хора, с които ще си крещите в ухото, за да се разберете, но и ще изпиете някое питие, все важни неща в процеса на „изключване” от проблемите.

 2. Пиенето на нещо любимо

Тъкмо си дошъл в клуба и още се колебаеш какво да пиеш, но самата атмосфера, компанията и хората наоколо вече са направила така че, да се чувстваш една идея по-добре, отколкото преди няколко часа, докато с глава, забита в телефона, си скролвал из Фейсбук. В този момент за пълна хармония се нуждаеш от нещо добро на вкус, което освен това да съхрани спомените от преживяното и на другия ден. Различните хора имат различен вкус за пиене, на нас най-много ни върви водката, а и си имаме любима такава за парти – Smirnoff. Така де, ако ще е водка, поне да е най-продаваната в света.

3. Флиртът

Запознаването с нови рандъм хора е приятно, но запознаването с хора от противоположния пол вече е прекрасно. Не забравяй, че жените комуникират по много начини и думите са само един от тях. При всички положения жената винаги ще обърне внимание повече на езика на тялото на събеседника си и на външния му вид, отколкото на това, което казва. Разбира се, всяка жена е уникална и универсален начин да я заговориш няма. Не върви при всяка да кажеш „Болеше ли, като падна от Рая?“ (да не кажем при никоя), затова е добре да се придържаш към 3-секундното правило: ако заговаряш непозната жена, имаш общо 3 секунди от първия контакт с очи, за да пристъпиш към действие. Може да ти звучи странно, но ако погледнеш жена, която никога не си виждал, право в очите и й кажеш нещо с усмивка в следващите 3 секунди, шансовете ти за успех са значително по-големи от това да се подготвяш и самонавиваш 10 минути, да разиграваш някакви диалози в главата си, да чакаш да те хване пиенето или да я търсиш във Фейсбук и да й предлагаш приятелство с обяснения откъде я познаваш. Пропуснеш ли първите 3 секунди, чао. Разбира се, сега няма да ти даваме съвети как да заговаряш жените, сигурни сме, че го можеш, само те съветваме да се забавляваш.

Човек, който може да се забавлява, може да забавлява и жените, а това те най-много харесват, затова действай!

4. Слушането на нова яка музика

От гледна точка на музиката изключително важно е да подбереш правилния за теб клуб. Готиното на това да излизаш навън, вместо да си седиш вкъщи, е, че когато решиш да отидеш на клуб, всичко, що се отнася до музиката, се решава от DJ, който обикновено дава вид на човек, на когото това му е поне второ прераждане на това място. Така че, освен да ти допада клубът, хвърляй по един поглед и кой пуска там, защото няма перфектно парти без перфектна музика. Ако всички условия са налице, има шанс да се случи онзи пълен унисон между вътрешното ти настроение и музиката, когато тъкмо си отпил глътка от питието и някаква песен те хипнотизира до степен да извадиш телефона и да пуснеш Shazam. Най-вероятно това ще е песента, която ти, а и всичките ти съседи в блока ще слушате до омръзване в следващите седмица-две.

5. Запознаването с нови хора

Да, може би едно от най-големите клишета, които човек може да помъкне в торбата си с очаквания, преди да излезе. И все пак въпреки десетките социални мрежи и възможности, които предлага интернет, ходенето по партита си остава един от най-добрите начини за запознаване с нови хора. Особен ако си избрал да отидеш на някакво тематично парти, та ако ще да е и „Масово слушане на Слави Трифонов пред НДК”, то имаш поне една обща тема за разговор с хората там, така че нищо не те спира. Обаче внимавай, има тънка граница между това да си човек, нормално заинтересован от някакви интересни теми, и всезнаещ дървен философ, който търси нови непознати хора, за да ги спами вербално с прозренията си. Не бъди от вторите, тях никой не ги обича. Разбира се, доста възможно е да срещнеш и хора, които познаваш отнякъде, но никога не сте си говорили, защото винаги са ти изглеждали прекалено странни, но сега сте изпили по няколко питиета и се държите като първи приятели. В това отношение алкохолът е незаменим помощник в комуникационното отпускане.

Виж как да си спечелиш професионални слушалки, за да си танцуваш – дори когато не си на парти.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *