Go Guide’s House of X-Mas: партито, което ще помним до догодина

Танцуващи Снежанки, музика, коктейли

0 коментара Сподели:

Човек и добре да живее, идва моментът, в който трябва да избере на кое коледно парти да присъства!

В месеца, в който партитата са повече от дните в календара, и Go Guide отвори големия чувал с подаръците, за да почерпи София със събитието, от което всички имахме нужда, за да дадем старт на празниците. Съдбовната (или поне звучаща като такава) дата 22.12.2022 г. се превърна в празник на широките усмивки, добрите напитки и хубавата музика. Как и къде – чети надолу, ако си изпуснал да дойдеш на място.

The Steps посрещна Go Guide’s House of X-Mas и точно в 20 часа започнахме да празнуваме отминаващата си година с пълни с вкусове чаши. Както подобава, тематичните коктейли и баровете бяха отправна точка за всеки търсещ предновогодишни емоции. С напитки и специално забъркани коктейли от Maker’s Mark заляха доброто ни настроение, а онези, които искаха да разберат как се приготвят любимите им коктейли, можеха да го направят на специалния DIY бар. С очите си видяхме как коледният лов на подаръци с участието на Durex, Babe Laboratorios и Quantum се превърна в причина за емоции, а един елф дори сподели намерената изненада с непознати веселяци – на това му казваме коледен дух.

Знаем, че това парти нямаше да бъде същото без музиката. Hug or Handshake забиха от стълбите в предната част на пространството и впериха погледите на цялата тълпа към себе си.

През това време, а и часове по-късно в клубната част на The Steps танците се въртяха около музиката от пулта, украсена от разнообразие с Marble Souls, Funktool и Gent o’Funk – диджеите, които зададоха тон за танц даже и на онези, които бяха дошли само за да видят какво става.

И докато сме на музикална вълна, да не забравяме любимата ни Снежанка, която буквално завъртя главите на всички присъстващи с танца си на пилон от втория етаж на The Steps.

Многото двойки в датата на събитието не ни попречиха да изкараме шестици за добро прекарване. Пишем по една на всеки, който отпразнува тази вечер с нас! И ти благодарим – за това, че танцува, пя, вдига наздравици и ни се усмихва и на това парти.

Догодина – обещаваме – ще празнуваме още по-грандиозно.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *