Семейните ценности на новата музика от Trombbobby, C-MO и Единствените им приятели

Потапяме се в репетиционния процес на едни от любимите ни БГ артисти и ти показваме от кухнята как се създава велико EP

0 коментара Сподели:

Времето определено е за музика!

Затова мислим, че точно в първите няколко дни от годината е време да стоплим сърцето, да отпуснем душата и да заредим сетивата ти с музика, която си заслужава да си пуснеш навръх 2023 г., а и цели 365 дни след това.

Рубриката ни Go Backstage влиза в твоите моменти с танцови стъпки, защото се потапяме в света на красивия звук.

След като те заведохме зад кулисите и заедно съпреживяхме създаването на моноспектакъл със страхотния Ованес Торосян в Епизод 2 на Go Backstage, сега в новото ни издание слушаме и виждаме как се подготвя представянето на „Семейни ценности“ – най-новото EP на Trombbobby, C-MO и Единствените им приятели. Отсега те предупреждаваме, преди да се впуснеш в това музикално приключение, че текстовете на тези момчета са магия, свиренето им е напълно пристрастяващо, а вайбът е един път. Както казаха други наши единствени приятели – те са най-сески звученето, което отдавна се е случвало на БГ музиката и ако искаш да бъдеш секси и ти – слушай ги задължително на рипийт.

Божидар Василев и Симо Желязков са наши отдавна познати любимци, които не спират да творят музика, която сгрява сърцето. Техните предишни проекти можем да наречем повече от успешни, а сега те заедно с Единствените им приятели, които са музикантите Радо Казасов на барабани, Петър Йотов на китара и Евден Димитров на бас, са създали албум, който наричаме велик по всички параграфи.

В един слънчев декември посетихме тяхната репетиционна, за да те направим свидетел на вдъхновяващ репетиционен процес,

в който има от всичко – много любов, емоция, музика за ценители, настройване на фините акорди на душата и какво ли още не. Боби и Симо ни посрещнаха в типичното си заразяващо с позитивизъм настроение, а ние успяхме да видим колко е важно музиката да те води по всички пътеки на живота.

Когато влезеш и видиш тези момчета и момичета да свирят, да пеят, да създават красив звук и още по-красив вайб тук и сега, по кожата ти непременно преминават тръпки, а когато ни разказват за това, което ги води в „Семейни ценности“,

наистина осъзнаваш, че този албум носи послание, което си заслужава да стигне до всеки.

Настаняваме се удобно на зеления кадифен диван в репетиционната и оставяме тези творци на красота да ни потопят в техния свят, тяхната подготовка преди излизане на сцена и тяхното усещане за хубава музика.

На теб казваме задължително да видиш как преминава процесът отвътре за доза вдъхновение в началото на предстоящата година и ти подсказваме, че „Семейни ценности“ съдържа шест трака – „Слушам“, „Когато си с мен“, „Сякаш се будя насън“, „Анима“, „Воодо“ и „Балончета 3“. Целия албум може да намериш тук, а за финал ти желаем приятно слушане, повече красива музика през 2023 г. и очаквай още епизоди на Go Backstage, защото обещаваме да е наистина супер.

За още от същото – виж Кецовете ми са свобода, любовта ми се казва сцена: Симо Желязков

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *