Стажът – ускорен старт към професионална дестинация

"Няма нищо по-ценно от реалния опит"

0 коментара Сподели:
Philip Morris

Първите стъпки в кариерното развитие почти винаги са свързани с множество предизвикателства.

Ние сме убедени, че сплотеният екип има суперсилата да ти покаже правилната посока, особено когато си стажант. Четири млади и мотивирани личности, обединени около ежегодната стажантска програма на Филип Морис България, споделят с нас своя опит в организацията, която за шеста поредна година е определена за топ работодател от Top Employers Institute.

Калоян Средов, Неда Мирaзчийска, Ина Димова и Виктория Христова вярват, че стажът е трамплин, но от теб зависи дали искаш да скочиш.

Бързо след началото Калоян и Неда разбират, че това е мястото за тяхната реализация – показвайки отдаденост и мотивация, двамата продължават професионалния си път в организацията и след приключването на стажа. „Компанията прави силно впечатление заради мисията си да изгради бъдеще без дим“, споделят Ина и Виктория. Динамичната работна среда привлича и четиримата, както и комбинацията между разбиранията и начина на мислене на служителите. „Това прави културата в една компания работеща“, смята Неда, а Калоян я допълва: „Филип Морис България позволява на служителите си да се развиват“.

Материалът се публикува с подкрепата на Филип Морис България.

Тук ти показахме бизнес инициативите, с които ще запомним годината

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *