Наздраве – с чаша шампанско и много светлинки

Празничният сезон е озарен от вълнуващи балончета и поглед към бъдещето

0 коментара Сподели:

Какъв би бил отговорът ти, ако те попитаме кой е най-добре познатият символ на тържеството и разкоша? Hint: златиста напитка с игриви мехурчета и плодов, деликатен вкус. Ами шампанско, разбира се! Пресягаме се към него, когато заветният час и новата година се претърколят иззад ъгъла, когато приветстваме добрите новини в живота си, когато празнуваме успехите и новите начала.

И да, за поредна година посрещаме празниците с игривите балончета на Moët & Chandon.

Преди векове уникалният стил на шампанското успява да възхити кралските дворове на Европа и да плени мадам Дьо Помпадур – не само довереница на крал Луи XV, но и може би една от първите влиятелни личности в света. Сервирано в Белия дом в началото на 1900 г. и част от празненството за коронацията на Едуард VII и Елизабет II, от самото си начало Moët & Chandon кани света да създаде бляскава атмосфера и да сподели незабравимите моменти.

Когато легендарният нощен клуб Studio 54 отваря врати през 1977 г., шампанското се превръща в незаменимата напитка на New York: почетен гост по време празненствата на цял списък от знаменитости, дефинирали бляскавия начин на живот в града през епохата.

През 1993 г. вълнуващите балончета озаряват и околосветското пътешествие на емблематичния балон с горещ въздух, който се връща у дома в замъка Версай, точно навреме за 250-годишнината на Moët & Chandon. Със същата енергичност марката придава блясък през 2006 г. и на Статуята на свободата в Ню Йорк. 150-годишнината на Moët Impérial през 2019 г. пък е още една ярка искра светлина в историята на шампанското.

През този празничен сезон Moët & Chandon ще разгърне легендарното си умение да празнува savoir-fête,

за да отбележи щастливите моменти, в които всички сме заедно, с вълнуващите балончета на шампанското си и с ефектно светлинно шоу – кулминация на всяко събитие. От ослепителните фойерверки, които някога са осветявали кралските дворове на Европа, до днешното спиращо дъха шоу, Moët & Chandon продължава да внася светлина в радостните празненства по света.

След Сидни, Ню Йорк, Токио, Париж и Лондон, Будапеща също беше домакин на впечатляващо събитие в наскоро реновираната сграда на унгарската опера. Темата беше „Нощ в Операта“ и събра повече от 200 гости на марката, които имаха привилегията да се насладят на селекция шампанско Moët & Chandon на изискана дегустационна вечеря на самата сцена на операта.  Желанието на Жан-Реми Моет, внук на основателя на Moët & Chandon, е да сподели магията на шампанското с целия свят и неговите елегантни и вълнуващи балончета да събират хората заедно. В този дух от средата на ноември до навечерието на Нова година Moët & Chandon организира поредица от събития, за да отбележи празничния сезон по целия свят.

Отличителната черта на тези изключителни събирания е, че се обединяват около Moët Impérial и неговата способност, като най-популярното шампанско на земята, да се харесва на всички култури и навсякъде. Универсалната му привлекателност е онази специалната съставка, нужна на всяко парти, независимо дали е голямо или малко.

Да вкусиш балончетата му под звездите, да вдигнеш тост в името на любим човек или да пръскаш пяна във въздуха под усмихнатите погледи на щастливи абитуриенти се превръща в преживяване, на което всеки някога се е наслаждавал.

Дори да не се прицелиш точно и тази Нова година отново да пръснеш някоя ваза на парчета с изстреляната тапа, няма страшно.

Докато шампанското се лее, щастието е на една глътка разстояние.

А ако се чудиш защо гърмим точно шампанско по празниците…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *