Да си носиш възглавницата в качулката

Живеем в най-удобното време

0 коментара Сподели:

Откакто зимната ваканция се преформатира от време, прекарано сред преспите в парка до градски ад с плюещи плочки и спринт към офиса в кална киша, имам огромното желание да съм перманентно обвита в топлата прегръдка на леглото си, или поне увита с пухкаво одеяло и възглавница под ръка. Месеците с „р“ в името си свързвам с уютното време вкъщи, на дивана, с ароматна чаша чай в ръка и поне един биндж на филмите за Хари Потър.

И съм сигурна, че не съм единствена в тези си копнежи.

Е, да, но дори в този така романтичен сценарий намираме пробойни. Да, вероятно ще задремем на филма. Ще се събудим в някаква странна поза, сгънати на осем, ще ни боли вратът и ще сме кисели Гринчове докато не рестартираме процесора.

Случвало ти се е. Случвало ти се е и да ти се спи на работа. По време на лекции. В градския. В самолета, но си забравил възглавницата за пътуване, не можеш да се наместиш и другарчето ти по седалка те гледа лошо, ако му легнеш на рамото…

Е, тук е решението на всички тези проблеми – худи с вградена възглавница в качулката.

С огромно удоволствие и сбъднати мечти те запознаваме с The Hug Dealer. Което, освен, че е с вградената възглавница в качулката, е и най-мекото меко худи, което се е докосвало до кожата ти. Пристрастяващо, както издава името и няма да искаш да го свалиш. Никога. Триото gledam.bg x isleep.bg и GOLOKA са напипали най-съкровените ни желания и единственото, което можем да кажем след това представяне е: ето линк към продукта.

Единственото лошо е, че има само 100 бр. Докато четеш са станали и по-малко, най-вероятно. Така че побързай и запази своето на линка по-горе.

А, всъщност, може да стане и още по-добре, защото с всяка поръчана прегръдка получаваш 1 месец безплатен абонамент за gledam.bg, където можеш да гледаш любимите си стари и нови БГ филми и допълнителни -10% за матраците на isleep, за да можеш да спиш чудно и през нощта.  

Поръчай твоето The Hug Dealer худи, със сигурност няма да съжаляваш. И изчакай нетърпеливо. Защото след като свършат обявените бройки…повече няма. 

П.С.: понеже знам, че ще искаш да го носиш винаги, все пак се чувствам длъжна да ти кажа от време на време да го пускаш в пералнята. Възглавницата можеш да извадиш от качулката, а можеш да го носиш и без възглавницата, като обикновено, но супер топло и уютно худи!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *