Този секси, секси мъж: Джефри Дийн Морган

Предлагаме ти поредната съботна доза сексапил, с която да поизплакнеш окото

0 коментара Сподели:

Eric Ray Davidson

Той не е със статут на легенда или мегазвезда. Той е копие на Хавиер Бардем, но е доста, доста по-висок. Той е познат на всички фенове на сериалите и именно от там става толкова популярен. Той е този, когото сънуваме в събота вечер, ама всяка събота вечер, защото просто е Джефри Дийн Морган – оригиналът!

Не е нужен Брад Пит, Вин Дизел или някоя друга супер популярна звезда, за да може сърцето ти да затупти. Ние обичам „каше“ мъжете, които просто са тук, по-прекрасни от всякога. Забелязахме Джефри още в P.S. I Love You и от момента, в който той се превъплъти в небрежен ирландец, свирещ на китара в местен пъб, нашите колене се подкосиха и започнахме да следим осторожно кариерата му. В споменатия P.S. I Love You Джефри леко се съблича, леко чисто гол, което мислим, че е напълно достатъчно като съдържание за тази статия. И все пак нашето момче се ражда през един пролетен 22 април, 1966 г. в Сиатъл, а по-късно силно се увлича по баскетбола и мечтае за кариера на професионален баскетболист. Нелепа контузия обаче слага край на тази мечта и Джефри се ориентира към рисуването и писането.

Следва Ню Йорк и работа като графичен дизайнер, а после и собствена компания за графичен дизайн, която създава.

Съдбата обаче не иска да крие този секси мъж от женските очи и го праща в Лос Анджелис при негов приятел, а оттам киноиндустрията директно го вербува в редиците си. Става популярен като Джуда от „Трева“, Джон от „Свръхестествено“, Дени от „Анатомията на Грей“, играе още в „Съпруг по неволя“, „Пазителите“, „Загубеняците“, „Смъртоносните полета на Тексас“, „Спешно отделение“, „Монк“, „Кварталът на богатите“, „От местопрестъплението“ и, разбира се, като кръвожаден злодей в сериала „Живите мъртви“.

Личният живот на този брадат мачо обаче е къде-къде по-любопитен. Няма да изреждаме списъка от красавици, които са попаднали под властта на неустоимия му чар, само ще кажем, че тази, която буквално му събира очите, се казва Шери Роуз. Актрисата има връзка с Джефри само година, но ражда от него син. Шокиращото е, че Морган разбира за момчето четири години по-късно, когато Роуз най-после му съобщава, че това дете си е лично негово.

След шокиращата новина през леглото на Джефри преминават още  дузина хубавици, а актрисата Хилари Бъртън ражда втория му син Гас. За настоящото му семейно положение не сме много сигурни, защото, както изглежда, господин Дийн не е мъж само за една жена. За финал съветваме да си налеете чаша хубаво вино и да си пуснете нещо от филмографията на Джефри. Това ще е напълно достатъчно за всичко останало.

Ако се интересуваш от мода, това ще ти хареса.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *