Направи спорта своя професия

Защото го разбираш, независимо дали си магьосник с топката или се спъваш в нея

0 коментара Сподели:

Предпоследна минута, 1:1, а си го играл за плюс 2.5 гола. Не че залогът ти е голям, но не обичаш да губиш. Коефициентът беше примамлив и не можа да пропуснеш. По принцип си имаш и самочувствието,че доста разбираш играта – следиш играчите и отборите всеки ден, цар си на фентъзито, четеш статистиките и осъзнаваш зависимостите между редовете. Знаеш, че xG не е вид емотикон.

И ето, меле в наказателното, топката май влиза.

Тъкмо замахваш самодоволно с юмрук и… скапаният VAR отново. Емоционалното влакче ти попречи да изтеглиш навреме, а пък в app-a пазарът вече е блокиран. Ще трябва да чакаш още мъчителни минута-две, ама адреналинът не ти дава мира.

Замислял ли си се някога кои са хората и колко различни професии стоят зад това удобно приложение, което се е превърнало в малката ти страст, този толкова динамичен, за да отговаря на ситуацията коефициент, тази винаги изпреварваща те при събитие реакция?

А представял ли си си, че тези хора са в България и търсят нови таланти? Такива като теб?

Не си вчерашен – bwin, Ladbrokers, Sportingbet, Coral са сред брандовете, които много добре познаваш. Те са само част от плеядата от марки на един лидерите в света на спортната бетинг и гейминг индустрия – Entain. Всеки ден милиони хора по цял свят играят в техните платформи на телефоните, таблетите или компютрите си.

В София екипът на Entain нарастна до над 550 души, но бизнесът им продължава да има нужда от нови кадри. Ако имаш амбицията, усета и ума, могат да ти предложат точното място за теб. Дават ти възможност да печелиш от страстта си и да направиш глобална кариера. Спорт, удоволствие, технологии – звучи прекалено добре, но е истина.

При това имаш избор.

В зависимост от уменията и интересите си можеш да се развиваш в различни сфери, всяка от които е неразделна и ключова част от този бизнес.

Да ти плащат, че разбираш спорта. Точно това работиш в отдела им за спортен трейнинг. Сподели страстта си и се присъедини към екип от съмишленици в отдела ни за спортни залози. Глобална видимост за технологични нинджи. Иновациите са твоето ДНК? България е малка за теб? Стани част от екипа им за технологии, който създава някои от най-добрите платформи за спорт в света. Можеш да ги направиш и още по-добри. Суперсилата ти е в комуникацията? Реализирай потенциала си в компания с глобално покритие в един от най-бързоразвиващите се браншове в света в отдела им за обслужване на клиенти.

Чуй условията им, разбери за тези и други възможности за кариерно развитие, които предлагат, и как влагат в хората си. Опитай сега – знаеш, че смелите и бързите печелят.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *