Грандиозно начало на новата година

Тази Коледа и Нова година сме поканени в Ню Йорк

0 коментара Сподели:

От началото на декември до самия край на годината е едно от най-вълнуващите късчета време. И понеже не сме мечки, а парти котки, определено не планираме зимен сън. Имаме по-добри идеи, които да осъществим следващите 20 дни, и не се съмняваме, че ще се съгласиш с нас –

Киноцентърът е голям и изненади дебнат отвсякъде!

B2Y Creative – Рекламната, Криейтив Агенция на Киноцентър Бояна, ни организират две страхотни събития, с които да се отблагодарят за страхотната изминала година.  – „Приказна Коледа в Ню Йорк“ и „Нова Година – Улиците на Ню Йорк“.

„Приказна Коледа в Ню Йорк“ ще бъде едно наистина вълшебно коледно приключение и за деца, и за възрастни, които искат да са още деца. Направили са го така, че самите те да нямат търпение да ни посрещнат.

Приказна украса, голяма ледена пързалка „Замръзналата улица“ пристигаща от Загреб, кънки на лед, както и танцовият спектакъл Santa Rocks, подкрепен от Maserati и Dongfeng.

Вълшебната инсталация на ANSWEAR – „Вдъхновението започва оттук“, е нещо, което ще е в състояние да те накара да се замислиш дали ти или светът около теб са по-големи, и нещо, което ще счупи представата на хората за реалност. Кафе LАТЕ ще ти даде възможност да почувстваш настроението на култовия сериал Friends, а Bushmills, Baileys и 2 супер въртележки за големи и малки ще се грижат за доброто настроение. Suchard са подготвили кът за снимки „Споделено Щастие“, а Nivea -техния прочит на фотокорнер „Зимна приказка“.

През деня пък ще има много детски шоу програми с приказни, театрални герои, любимите Маргаритка, Огромна Бяла Мечка – „Пазете се, че хапе :)“, Музикални шоута за възрастни и за деца, снимки с Дядо Коледа и много креативни работилници за малки и големи като – „Изкушенията на Milka“, Печене на домашен хляб “Арабията“, Вино и Рисунки върху Коледни играчки DaliVino и Работилница за възглавнички TED. Напитките и храните няма нужда да ги споменаваме, ясно е, че ще се яде, ще се пие, ще ухае на печени ядки ELIT и на греяно вино Tcherga, все пак е Коледа и както ние казваме – „Трябва и да го живеем този живот, не само да го работим“.

И за да изпратим 2022 подобаващо се пренасяме през 70-те години на миналия век.

Ню Йорк, тайни барове, шест различни улични шоута и шумни заведения. Програмата от кабаретни танци, филмови каскади и забранени изпълнения ще ни пренесат в един невиждан свят благодарение на WINBET.. Партито ще започне с възстановки на филмови сцени сред декорите, на които реално са снимани холивудски блокбъстъри, а след това ще прелее в афтърпартита с теми „Кръстникът“ и „Студио 54“.

С две думи – невероятно красиво и вълшебно ще е. Билетите са в eventim.bg и на място, а в цената са включени всички атракции.

Медиен партньор на събитието е BTV.

Разхождаме те по артерията на града, ул. Раковски

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *