Холивудските двойници, които често бъркаме

Хубавото при хората е, че двойниците им не са отровни като при гъбите.

0 коментара Сподели:

Допелгенгерът, или на български двойникът, е лице, което силно наподобява на друго лице, но между тях липсва каквато и да е генетична връзка като например при близнаците.

Хубавото при хората е, че двойниците им не са отровни като при гъбите.

В този ред на мисли, ако се скарате с половинката и той/тя ти предложи да направи пица с гъби като помирителен жест, откажи възпитано и вместо това си поръчайте суши. Според независимо изследване двойките, които ядат суши вместо отровни гъби, имат по-голям шанс да доживеят дълбока старост.

Ейми Адамс и Айла Фишър

Двете дами от квотата на червенокосите представителки в класацията, подобно на доста от останалите не само се появяват заедно, ами имат и общи проекти. Такъв е трилърът Nocturnal Animals от 2016 г. Някои ще кажат, че хрумването на Том Форд да наеме двете двойнички е гениално, но всъщност то е доста неизгодно във финансов аспект. Съвсем спокойно можеше да наеме едната и да си спести хонорара на другата.

Лиам Нийсън и Ралф Файнс

Двамата си партнират в „Списъкът на Шиндлер“. Филм, в сравнение с който моята класация ще ти се стори като детски рожден ден. Хубаво е да знаете, че в реалния свят Оскар Шиндлер и Амон Гот са добри приятели и дори ходят често заедно на йога, стига Лиам Нийсън да не е прекалено зает да спасява дъщеря си от похитители. Неприятните последици от приятелството с него е, че той може винаги да те намери и да те убие …

Натали Портман и Кийра Найтли

Тук историята е доста любопитна. Приемам за чиста монета фактите, които чета в интернет и според тях дори и майките им трудно ги различавали, докато били с грима на Падме Амидала в първия епизод на „Междузвездни войни“. Въпреки откровената разлика в ръста, добавям аз. Ако още не си разбрал, Найтли, която впоследствие направи шеметна кариера (и плени сърцето ми) е дубльорката на Натали Портман  в „Невидима заплаха“. 

Кети Пери и Зоуи Дешанел (+Емили Блънт)

Тази двойка (тройка) има доста неща за обясняване пред публиката, но фактите са такива, че въпреки зашеметяващата прилика нямат роднинска връзка, тъй като Блънт е британка. Пери и Дешанел от своя страна имат доста общо. И двете са от Калифорния, а Пери си признава, че преди да стане известна, често се е представяла за Зоуи Дешанел, за да я пускат в шикозни клубове. Добра стратегия, признавам. Само не знам кой после е плащал сметката? Освен това при едно по-фриволно поведение от страна на Пери е имало голям риск да пострада репутацията на Зоуи. За щастие към днешна дата всичко е наред и Кети Пери е достатъчно богата и известна, за да резервира сепарета на свое име.

Уил Ферел и Чад Смит

Според написаното в интернет двамата са се засичали заедно по събития и при едно от тях Уил се обърнал към Чад с думите: „Много си красив!“. Историята с двойниците набира скорост дотам, че се налага двамата да се появят заедно и да премерят сили в drum off при Джими Фалън само за да потвърдят, че не са един и същ човек. Състезанието на двойниците става толкова популярно, че продължават да го правят с благотворителна цел и до днес. Малко неблагодарно е към Чад, ако питате мен, защото се съмнявам Уил да дрънка нещо въобще на барабаните.

Щом говорим за двойници, ще споделя и своя опит по темата.

Аз също не съм уникален и  имам своя допелгенгер. Ако искаш да си ме представяш, докато четеш, приличам на този, дето води спорта по Нова – Александър Костадинов, или иначе казано – на всеки втори гологлав мъж с брада и очила. Според много митологии и вярвания да срещнеш двойника си е на лошо и дори на смърт. И съвсем нормално бих предпочел аз и Костадинов да не се засичаме. Вярно, че светът е малък, но бих предпочел вместо него да срещна Вики от „Мастило“ или в краен случай  двойничката ѝ…

Яжте, пийте – Илoн Мъск черпи!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *