Да (си) подариш гъвкавост

С Lenovo Yoga Slim 7 Carbon хибридният живот е лесен като дълбоко поемане на въздух

0 коментара Сподели:
01_Yoga Slim 7i Carbon Gen 7_Outside Bar_Restaurant

Коледа е време за подаръци. Подходящ момент да зарадваш най-скъпия си и близък човек (или самия себе си) с нещо малко или пък голямо, нещо, което знаеш, че ще породи усмивки, ще пасне на душата, ще бъде използвано с желание и удоволствие. 

Практичните подаръци са любими не само защото показват, че е вложена мисъл и облекчават ежедневието, а и защото винаги при ползване се сещаш за хората, от които са дошли. Този празничен сезон в wishlist-а ти добавям една технологична джаджа, която освен дизайн и истински впечатляващи спецификации носи под лъскавия си капак обещанието, че дълго ще ти служи.

Говоря за Lenovo Yoga Slim 7 Carbon – лаптопа, който можеш да вземеш навсякъде където ти потрябва.

Изборът на работно устройство е сериозен казус, особено в света на динамична работа от офиса, коуъркинг пространства, всевъзможни кафенета и хъбове. Добрата новина е, че дилемата има свое решение и вече не трябва да избираш между лаптоп, който да можеш да натовариш с тежка работа, или такъв, който няма да натежи в ръката ти, докато препускаш от среща в среща. Когато избирам лаптоп, точните до стотна цифри не ми говорят много, но след няколко месеца неотлъчна подкрепа разбирам дали съм направила правилното решение. За този тук мога да гарантирам.

Една от най-добрите му черти е, че е изключително тънък и лек

Точната му тежест е 2.14 паунда, което се равнява на 970 грама и ако трябва да съм честна – да, има значение. Напоследък все по-често ми се налага да го сложа под ръка и да хукна нанякъде, а теглото и здравината му правят всичко по-лесно. С ефирната лекота, съчетана с военна издръжливост, можеш да реализираш стремежите си и да създаваш съдържание, да отговаряш на мейли, да презентираш и да споделяш в движение. Корпусът му е от магнезиева сплав от аерокосмически клас, подсилена с многослойни въглеродни нишки.

Ясната визия е приоритет

За последните 10 години Yoga серията вдъхновява с иновация и изключителни характеристики. При новия Lenovo Yoga Slim 7 Carbon екранът се отличава с по-високо съотношение на страните – 16:10, покритие против отблясъци и хардуерно калибриран Delta E<1 с точност до 100% sRGB цветово пространство и обем. Освен това е сертифициран за ниски нива на синя светлина от TÜV Rheinland Hardware. Резултатът от това уравнение ти дава възможност да се потопиш в картината, без да напрягаш очите си.

Клавиатура, тъчпад, корпус – ергономичен минимализъм

Без значение дали си дизайнер или одитор, CEO или стажант, не можеш да отречеш, че първото нещо, което ти прави впечатление, е външният вид на устройството. Проектиран, за да се превърне в част от твоя стил, лаптопът е наличен в три разцветки – Moon White, Storm Grey и Cloud Grey. Освен това клавиатурата от край до край и по-големият тракпад добавят функционалност към формата. Заоблените ръбове и полираният завършек доставят допълнителна елегантност и премиум усещане при употреба.

Технологията за най-ясните конферентни разговори

Капакът му е красив, а под въглеродните нишки се крият частите за кристалночиста връзка. Микрофонът на Yoga Slim 7 Carbon потиска страничните шумове около теб, което елиминира едно от сериозните притеснения при работа от споделено пространство, а камерата е с електронен затвор за по-голяма дискретност.

Бързо зареждане и батерия, която да издържи на твоето темпо

Като казах дистанционна работа – може би най-гадният момент на осъзнаване, който съм имала, беше, когато се появих на поредната среща без батерия и зарядно. И не казвам, че с този лаптоп не може да ти се случи, но когато говорим за 50 Whr батерия, която ти обещава до 10 часа издържливост, максималният ти капацитет се увеличава осезаемо. Rapid Charge Express те освобождава от оковите на кабелите, а Adaptive Performance регулира производителността или живота на батерията в зависимост от начина на използване. Intelligent Sense осигурява влизане в системата без докосване, отваряне за стартиране и адаптивни светлина на клавиатурата и яркост на екрана. А вграденото криптиране, Integrated Security, предпазва от атаки с root привилегии и рансъмуеър.

Да намериш идеалния лаптоп за себе си или за свой близък е достатъчно трудна задача, за да повтаряш упражнението често.

Тук ти разказваме за цялото седмо поколение Yoga

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *