Ново място в София: Reserved Kids Paradise Center

За малчуганите, които заслужават най-сладките подаръци

0 коментара Сподели:
Reserved kids

Остават малко повече от 30 дни до Коледа и като себеуважаващи се потребители на порива да залеем близките си с куп подаръци, винаги се оглеждаме внимателно за новите места, в които живеят речените топли пуловери, забавни дрехи и смешни чорапи, преди да се озоват под елхата. Затова сме длъжни да споделим и с теб – в Paradise Center отвори чисто нов магазин на Reserved, в който сякаш Дядо Коледа е изсипал чувала си със съкровища.

Откриването на новия магазин на Reserved за деца беше днес, 17 ноември, от 10:00 часа в Paradise Center на ниво 1.

Десетките детски артикули са изнесени от съществуващия Reserved и подредени в пространство с чисто нова визия. Събитието, споделят от бранда, ще води началото на реновирането и на останалите етажи.

Момичетата и момчетата ще бъдат супер тренди, така както обичат да са нонстоп. Тайната парола, която носят дрехите, кройките, материите и цветовете от новата колекция по стелажите, е това, с което те напълно да разкрият своята индивидуалност.

Във витрините присъствие отбелязват кокетни тоалети за идните празници, топли и пухкави пуловери и удобство за всеки ден.

Reserved е една от най-водещите марки под шапката на полският моден гигант LPP.S.A. Марката предлага модни и актуални дрехи не само за дами и господа, но и за подрастващи и новородени, а магазинът им в Paradise Center е един от най-големите на територията ни и се стреми да разнообразява асортимента си постоянно. 

Колекциите са вдъхновени от последните световни модни тенденции и представляват разнообразие от стилни кройки до интересни и предизвикателни модели за клиенти, които търсят качество на достъпна цена.

Възможните комбинации от дрехи, аксесоари и цветове са стотици, така че разходи се дотам – сам или с малчуганите, които искаш да зарадваш!

Сигурни сме, че ще откриеш нещо и за себе си. Засега магазините не са свързани с топла връзка и ако искаш да прескочиш до дамската част от детския на –1, трябва да използваш ескалаторите.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *