Пожелай си нещо, може и да се сбъдне

Без трафик и суматоха по магазините тази година на Black Friday с кампанията на Fashion Days

0 коментара Сподели:

След Деня на благодарността по традиция следва Black Friday, или Черният петък, в който всички онези любими ботуши, блузи, часовници и рокли добиват блясъка на достъпността и изкушението става неустоимо. Втурваме се към любимите си магазини, за да попаднем в тълпи от хора, трафик и суматоха. Защо да си го причиняваме тази година, когато Fashion Days ни предлагат перфектното решение? Да получим всичко онлайн!

За никого не е тайна, че пазаруването онлайн е не само удобно и лесно, но и изгодно. Освен това избягваме трафика и суматохата по магазините, без да пропускаме нищо с благодарение на FashionDays.

Кампанията на Fashion Days стартира първо на мобилно приложение още днес след 20:00 часа, а по-късно – и на десктоп версията на fashiondays.bg. Хубавата новина е, че ще продължи чак до края на уикенда и ще можем спокойно да се възползваме от всички оферти през цялото време.

Много от любимите ни дизайнерски марки ще се включат с ексклузивна селекция от продукти, сред които Prada, Dolce&Gabbana, Jimmy Choo и други.

Ние oт GoGuide вече нетърпеливо потриваме ръце цял следобед в очакване на старта на кампанията, защото успяхме да разберем предварително някои от нещата, които ще могат да се открият на сайта, чак до неделя. Бързаме да споделим какво сме си добавили вече в wishlist-a ни:

велурени боти Dolce&Gabanna, лъскави обувки Luna с отворен връх Jimmy Choo, чанти Valentino и Furla, както обеци със златно покритие L’Atelier Parisien за малко разкош.

Как изглежда твоят Wishlist? Побързай днес до края на деня, защото продуктите се изчерпват бързо. Този Black Friday ще бъде само твой!

Можеш да се развихриш още сега на сайта им.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *