Coworking пространствата в София, в които обичаме да работим

Coworking пространствата в София са много, разнообразни и изключително интересни, а ние обиколихме любимите ни от тях, за да ти покажем къде можеш да прекараш наистина ползотворни и различни работни дни

0 коментара Сподели:

Oбожаваме ги във всяка точка на града.

Харесваме иновативните им решения, уникалната атмосфера, смелите локации и възможността, която ни дават да работим от където пожелаем и да се срещаме с различни хора от цял свят. Coworking пространствата в София са много, разнообразни и изключително интересни, а ние обиколихме любимите ни от тях, за да ти покажем къде можеш да прекараш наистина ползотворни и различни работни дни.

Обогатяват ни с посетителите си, които са от различни бизнес сфери, и ни зареждат с много креативни идеи. Посети ги – сигурни сме, че ще си избереш поне един нов любимец за гениални идеи и (извън)офисно щастие.

Entract 127

на откриващата снимка

Ексклузивното бизнес пространството предлага набор от гъвкави офис решения – напълно обособени частни офиси, коуъркинг, зали за срещи и мултифункционална зала за събития с отворена тераса. Тук на твое разположение са още елегантни зони за релакс, телефонни кабини и кухни на всеки етаж, като може да се радваш на неограничен 24/7 достъп и разнообразни събития. За да е още по-хубаво, отскоро Entract 127 си партнира с небезизвестните Boho и Ribs Brothers, за да може да хапваш прясна, топла и висококачествена храна, която се доставя на място.

ул. „Г. С. Раковски“ 127
088 266 9836

Korner Coworking

Представяме ти бутиковото и супер уютно пространство, където те съветваме да прекараш поне няколко работни дни. Мястото е с централна локация и предлага удобно и модерно оборудвана зала за срещи и обучения, която може да бъде наета почасово или целодневно, без каквото и да е обвързване с ползване на работно място. Подходящо е още за бизнес среща, уъркшоп, презентация или бутиково събитие, като има и релакс зона, в която да си отдъхнеш, когато е необходимо. Тук разполагат с модулни мебели, пълно техническо оборудване и cool атмосфера, достойна да обслужи всеки вкус.

ул. „Княз Борис I“ 86
088 563 9028

This Way

Иновативното работно пространство осигурява модерна, гъвкава, продуктивна и вдъхновяваща среда, която да превърне креативните ти идеи в чисто нови проекти. Тук имаш избор от обособени офиси с различен капацитет, просторни зали, сепарета с мека мебел, кафе зони, кухня, кабини за срещи, телефонни кабини, споделена библиотека, място за събития и любимото ни – тематични зали със супергерои. Всичко това проектирано и оборудвано с внимание към детайла, изработено с високо качество естествени материали и инкорпориране на биофилен дизайн и много изкуство.

ул. „Иван Абаджиев“ 2
02 9264 264

Sterling Serviced Office Group

Пионерите на гъвкавото работно пространство в България от 2004 насам предлагат първокласното си обслужване и топ локация на всеки, който цени разнообразната и функционална работна среда. Всяко от помещенията е просторно и удобно, с много естествена светлина, тераси и невероятна гледка към Витоша и София. В допълнение към цялото разнообразие от обособени офиси тук ще откриеш напълно оборудвани заседателни зали, просторна рецепция и Welcome area, Club Lounge с естествена зелена стена, сепарета, кафе зони и кухня.

бул. „Ситняково“ 48, ет. 10
02 926 4333

Sketch Startup Space

Премиум коуъркинг пространството те очаква в луксозния небостъргач в близост до Бизнес Парк София – Ring Tower. Офисът е с модерен дизайн и е оборудван с всичко, от което ти и екипът ти имате нужда. Пространството включва зали за срещи, зони за отдих, телефонни кабини за разговори, частни офиси от всякакъв размер, рецепция, микро маркет, паркинг, фитнес и спа, които можеш да ползваш като част от абонамента си. В Sketch ще намериш перфектната работна среда, в която можеш да се фокусираш върху целите си и да развиваш бизнеса си успешно.

Ring Tower, Младост 4
087 751 0911

Sketch Coworking

Sketch CoWorking е уютно и стилно коуъркинг пространство с централна локация, което предлага офис на два етажа с отворен атриум, тераса и 7-метрови прозорци, даващи усещане за въздух и простор. Тук ще намериш мечтаното работно място, зони за отдих, функционални зали за срещи, кухня, микро маркет, паркинг и усмихнат екип, готов да надхвърли всички твои очаквания. Стани част от общността на Sketch, като изпратиш имейл до office@sketch.bg с тема: GoSketch и се възползваш от 2 безплатни трайъл дни.

ул. „Сребърна“ 14
087 670 5838

Local Stay

Мястото предоставя възможност за активна работа в coworking space, сред страхотни планински гледки, където те очакват също и сцена за събития, обособена zoom broadcasting room, оборудвана с най-новите технологии за качествено заснемане и запис на видео и аудио съдържание. Залите за работа са 3 – open space areа, quitezone и meeting room. Към всичко това се предлага и зареден лаунч бар, просторна градина, чист въздух и истински планински релакс. Local Stay е перфектното място за workation! Неслучайно тази година тук се проведоха събитията на Webit и Power of Bulgaria.

Разлог, „Бетоловото“ 128
088 922 2284

Катерина Бояджиева: нежният воин

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *