И нека духът на Коледа ни завладее

Никога не е рано да започнем да мислим за празниците, които сближават

0 коментара Сподели:

Има нещо, което се променя с настъпването на тази част от годината.

Случайните срещи с приятел те карат да се радваш безкрайно, танцът на светлините по улиците внася уют, а книга и димящ чай се превръщат в синоним на добре прекарано време. Любимите ти вълнени чорапи и старият пуловер отново те приемат в топлата си прегръдка. Свещите, пукащият огън, приглушената светлина, изключеният телефон, домашният хляб и купища меки възглавнички.

Канелени сладки, топъл шоколад и щипка магия.

С настъпването на зимните месеци топлината и уютът на един от най-прекрасните празници завладяват душата и сърцето ни. С нетърпение очакваме Коледните празници, а традиционно Немският Коледен Базар ще изпълни предколедното време с магията си и ще ни даде възможност да се подготвим за празниците с подобаващо настроение.

На 18 ноември, точно в 18:00 ч, коледните къщички, пълни с изненади ще запалят светлините си за нас. Има нещо крайно освежаващо в сезона и това е чистотата на острия зимен въздух. Точно затова сме сигурни, че на базара няма да липсват румени нослета и широки усмивки. Чак до 22 декември ще ни очакват богата музикална програма, детски театри, изпълнения на деца от училища и детски градини, изучаващи немски език и, разбира се, Дядо Коледа, който ще посреща малките посетители всяка вечер.

Ароматът на пунш, греяно вино и вкусни, прясно приготвени ястия ще изпълни Градската градина. Със сигурност ела за наздраве с чаша ароматен Glühwein и голяма усмивка!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *