Къде да върнеш стари електроуреди в замяна на ваучери за нови?

За да не си разказваме страшни истории с неработеща техника

0 коментара Сподели:

Вече знаем какво е по-страшно и от нескопосано гримирано зомби за Хелоуин!

Даже не става въпрос за това да ти падне батерията на телефона точно когато новата любов звъни за първи път от три дни. Има нещо много по-страшно. Представяш ли си как си готов за началото на Световното по футбол, Пехата вече се качва по стълбите с бирите, бургерите почиват в кухнята и греда – телевизорът не само звучи като квичене на спукана грамадна вувузела, но и предава с картина все едно пак гледаш Световното 94-а? Ами ако вече закъсняваш безобразно за среща, а ютията отказва да изпълнява предназначението си? Още повече, ако срещата не е работна, ами любовна, а ти така или иначе никога не си приготвяш дрехите от предния ден!

Е, за да не изпадаш в подобни филми на ужасите, чети надолу.

Електроуредите може и да не са вечни, но по-важното е какво правиш с тях, след като откажат. Не да ги „скриеш“ в другата стая, гаража или тавана, докато намериш време да ги поправиш, или – още по-лошо – да ги оставиш до кофата за боклук, защото „на някого може и да му потрябват“, не е решение. Все едно някой има нужда от монитор, при който броят на изгорелите пиксели е равен на броя на годините в експлоатация!

Всъщност има само едно логично нещо, което да направиш с неработещите уреди, и то още преди да са започнали да ти правят бели (без опция за лакомство) – да ги рециклираш.

Не само ще се отървеш от онези, които вече не работят, но и ще направиш място за по-добро утре, защото ще помогнеш за намаляване на отпечатъка върху природата, който всички оставяме.

Нещо повече – до 13 ноември е в ход кампанията на еMAG, с която смисълът да рециклираш старите си неработещи или работещи, но ненужни вещи става още по-голям. Не само ще се спасиш от страшно досадни ситуации, но и рециклирайки ги, ще получиш ваучер за отстъпка за чисто нови.

Как става това?

Отиваш в един от трите шоурума на еMAG в страната, оставяш стария си уред и вземаш ваучер за отстъпка при купуването на нов. В София връщаме старите уреди в Serdika Center и Paradise Center, а в Пловдив – в Mall Plovdiv. В зависимост от техниката, която занесеш, можеш да получиш ваучер на стойност до 50 лв., а от eMAG ще се погрижат да рециклират всички събрани стари уреди по правилния начин. Няма изискване връщаните уреди да са били закупени от eMAG. Те може да са от различни категории – лаптопи, настолни компютри, монитори, таблети, малки домакински електроуреди и други, а пълният списък на продуктите, които можеш да върнеш, е тук.

Свобода на ръба – един филм за пънк и скейт културата у нас

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *