Едно хапче – никакъв махмурлук? Възможно ли е?

Магическо хапче срещу махмурлук, което разрешава до 70% от алкохолните ти проблеми

0 коментара Сподели:
hangover

При положение че ни познаваш –

партита, ивенти, най-добрите коктейли в града, баровете, в които задължително да изпиеш по едно тази есен, няма да се учудиш, че новината за „хапчето, съдържащо революционна формула, която разгражда до 70% от алкохола“, в служебната поща ни развълнува или поне озадачи.

Има ли в действителност начин алкохолът, който приемаме на After Work Social Club партитата си (например), да бъде разграден, така че изобщо да не ни боли глава в четвъртък сутрин след сряда вечер?

И изобщо – възможно ли е да нямаш махмурлук, при положение че по-любимо от едно питие след работа са ти единствено три питиета след работа (като под три имаме предвид четири).

drinks

Myrkl идва в България след огромния успех на добавката във Великобритания (според производителя) и благодарение на революционната си формула, ако съдим по обещанията, ще елиминира последиците от алкохола, тъй като ще разгради до 70% от него още преди да е достигнал кръвообращението. За да сработи, Myrkl трябва да се приеме около два часа преди консумация, като е препоръчително да се приемат две таблетки.

Но какво точно представлява хапчето за махмурлук?

Формулата е микс от бактериите Bacillus Subtilis & Вacillus Coagulans, обогатени с L-цистеин и витамин B12, заради която е възприемано като хранителна добавка. Изглежда, че дори да не елиминира напълно последиците от прекомерната употреба на любимото ти питие, Myrkl няма да направи нещата по-лоши и по всичко личи, че си заслужава да се опита. Все пак не е ок да използваш добавката, ако си под 18 години (предполагаме защото като цяло не е легално да консумираш алкохол под тази възраст), ако си бременна или кърмиш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *