betahaus Sofia празнува 10 години и кани в BETAVERSE

0 коментара Сподели:
betahaus Sofia

На 9-и септември от 18:00ч., първото споделено работно пространство в България – betahaus Sofia празнува десетата си годишнина!

Чудните хора от coworking-a отбелязват прекрасния повод с голямо събитие “еnter the betaverse”, което ще се проведе на открито, на “Арена София” (Столичен колодрум) в Борисовата градина. Събитието ще срещне технологични и нетехнологични забавления за всеки любознателен тип, а след тази част са ни пригтвили и цветно парти.

Технологичната част от забавленията на рождения ден ще включва NFT изложба с десет подбрани български артисти, интерактивна светлинна инсталация и VJ & 3D mapping. Не технологичната част от забавленията ще са аркадни игри, джага турнир, барбекю и бургери. Музиката ще бъде полу-акустичен концерт с VICK, а Julieta Intergalactica и The Foreigners (Ritual Gatherings) ще продължат с електронна музика до края на вечерта!
Събитието е отворено и билети могат да бъдат закупени, както онлайн, така и на място. Повече информация за събитието, както и билети, ще откриеш на този линк.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *