Аксесоарите, които да направят пътуванията ти песен

Удобството при пътуване е най-важно, а ако ти предстои пътуване, имаме с какво да те подготвим

0 коментара Сподели:
traveler girl on a beach

Както казват, всичко красиво се случва през лятото, без значение дали си на морския бряг или сред дивата природа.

И знаем, че събираш спомените в галерията на телефона си, но за да бъдат моментите ти още по-приятни, днес ти представяме нашата селекция с най-тренди, удобни и must аксесоари, с които да потеглиш на своето най-горещо приключение за годината!

Cropp

Аромат на безгрижие, комфортни материи и детайли, които да разнообразят стереотипа. Предложенията от новата колекция на Cropp са перфектни за настоящите топли дни, а и се побират съвсем точно в малкия ти летен куфар.

House

Предложенията на House носят свежото излъчване на лятото. Цветни, пъстри и пълни с настроение, всички са абсолютен musthave! Леките и приятни материи ще бъдат твои верни спътници в горещините, а аксесоарите
ще подчертаят ярката индивидуалност.

Mohito

Дамите, които вземат лятната си почивка на сериозно, ще оценят тези находки по достойнство. Малко по-официалните детайли не вредят никому – напротив, правят лятото още по-забележително.

Reserved

Деним на фокус! В края на месеца може да откриеш новата колекция на Reserved, която залага на по-дързък, различен, смел и секси вид, с който да преобразиш ежедневната визия. Облечи цялото лято на гърба си и потегли към новите сини хоризонти.

Sinsay

Когато ваканцията е семейна, потребностите стават повече. В Sinsay ще откриеш дрехи, обувки и всякакви аксесоари за комфортно летуване и на децата. За прохладните къмпингарски вечери, за разходките по плажа, както и за предстоящата Back to School вълна.

Prestigio

Със смарт отварачките на Prestigio бутилката вино се отваря лесно като на магия! А после охлаждаш, споделяш с приятели и ако остане – съхраняваш колкото ти е необходимо.

Canyon

Планираш уикенд в Рим? Раницата на Canyon ще побере всичко необходимо и ще бъде с теб в самолета. Лесно, удобно, безопасно!

Пет трика за перфектно женско море

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *