Пет трика за перфектно женско море

Ако не си била на женско море – не си живяла, а ето и как то да стане наистина страхотно

0 коментара Сподели:

Лятото отдавна е тук, даже леко вече е към края си, а ние знаем, че каквото и да сме правили през него, ако не сме осъществили едно женско море с любимите до сърцето ни същества – не сме го изживели напълно. Женското море е митично пътешествие, което включва най-добрите ти приятелки, много красиви и луди парти нощи, няколко рокли и точните локации.

На женско море е много важно да знаеш, че всичко може да излезе рязко извън контрол,

а случките, които то поражда, след това да се разказват с години в най-близкия ти кръг от супер морски русалки. Ние като верни другари естествено се притичваме на помощ и ти подсказваме как да превърнеш това приключение във велико изживяване само с пет лесни стъпки. Преди да започнем обаче, задължително те съветваме да се довериш освен на точните хора и на точното питие.

Напитката, която ние избираме за всяко женско море, за всяко лято и за всеки повод, който кара сърцето ни да празнува, определено е Finlandia Botanical. Тя е чисто новото предложение на бранда, което съчетава чистотата на Finlandia с най-доброто, което природата може да предложи. Страната е известна с едни от най-чистите си извори, а красотата ѝ е вдъхновяваща. Finlandia Botanical е създадена с изцяло натурални съставки, има освежаващ вкус, с по-нисък алкохолен градус е – 30, и не съдържа захар, подсладители, изкуствени аромати или глутен.

Finlandia Botanical „Горски плодове и роза“  (Wildberry & Rose) е нашата стопроцентова лятна любов, която ни пленява с мекотата на Finlandia Vodka и богат аромат на диви горски плодове и нежно ухание на градинска роза. Забркваме я с тоник (или розов, когато се чувстваме авантюристично настроени) и получаваме лека напитка, достойна за специалните ни моменти. Довери ѝ се за незабравимо изживяване на сетивата.

Правилните хора – твоите хора

Първото и задължително условие е да избереш точните приятелки, с които ще трипнеш. Само една грешка в тази насока може да ти коства прекарването, което да премине от тотална наслада в тотална катастрофа. Мрънкащи, кисели, недоволни и неотборни играчи не ти трябват. За да ви е весело на всички, да правите лудории и глупости, които си остават само между вас, трябва да сте верни другари по оръжие. А ако Нелито от съседния вход пита дали може да се присъедини, след като си скъсала с брат ѝ преди седмица – направо си ѝ кажи „не“.

Точната локация – крайъгълният камък на успеха

Ако сте само момиченца, е много важно къде ще отидете. Не просто много, а животоспасяващо-важно-важно! Всякакви съмнителни оферти от рода – квартирата на приятел на Пешо от Долни Дъбник, която сега държи Митко охраната на дискотеката, не ви вършат работа. Дестинации като Слънчака също не са вашето, освен ако не искате да ви досаждат денонощно пияни англичани, дошли на мъжко море и неразбиращи звучното българско „не“!

Малко дрехи – повече щастие

Най-големият кошмар, който може да си причините, е да сте шест жени, всяка да е помъкнала по три куфара с рокли, а в ръка да държи още два плика с гримове, аксесоари и мазила. Тази математика е толкова проста, че веднага ви казваме отговора ѝ – равна е на десет часа оправяне, преди да се тръгне където и да е. Това значи, че независимо дали отивате на закуска, плаж, дискотека или до магазина отсреща, ще стигнете до него след средно три дни. Не вземайте много неща и си гарантирайте щастие. Понякога за супер прекарване са нужни два чифта панталонки и няколко любими тениски.

S.O.S – неподходящи мъже

Всички знаем какво става, когато се съберем с приятелките си. Говори се често, много и предимно за мъже. Случва се обаче и когато отидем на женско пътуване, всяка да свърши по някоя глупост, с която не се гордее. Я ще се обади на бивше гадже, я ще си тръгне с неподходящ мъж от клуба, я ще му напише нещо неприлично в социалните мрежи и всичко това под окуражителните възгласи на всички останали и под напора поне на няколко от любимите ни питиета. Прикриваме се в подобни ситуации, но най-добре е и да се пазим. Прибери другарчето си в неудобен час, а не го оставяй да се прибира от кофти квартира и мъж на сутринта.

Създай си бохемски шик

За финал те съветваме да направиш своето женско море изключително красиво, както ти отива. Изберете с приятелките ти луксозна вила до някой впечатляващ плаж, пуснете си тих джаз, поглезете се с масаж или просто съчетайте цвета на красивите си бански с този на коктейлите. Заслужавате да ви е шикозно, бохемско, приятно и достатъчно естетически издържано, за да се насладите на прекарването с всичките си сетива. Подсказваме, че разкошната и нежно розова

Finlandia Botanical Wildberry & Rose може да отива както на летния залез в любимия ви морски бар,

така и на реещото се в пурпурно безвремие морско настроение. Защото и вкусът, и цветът са точно нашите. Има още дни от август, затова не ги пропускайте, а тръгвайте на изток за приключение с вашите си русалки. За питието вече знаете –  bon voyage!

За още питиета и морета – виж Go Guide акостира на морето за Go Seaside Awards 2022

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *