EXE BEACH BAR: вторият сезон е по-усъвършенстван от първия

Миналогодишните първенци в категорията за най-добър морски бар продължават да вдигат нивото

0 коментара Сподели:
exe beach bar

Знаеш много добре за кое място говорим.

Онова, което е на няколко пясъчни стъпки от Созопол, което оцветява пейзажа с дневни партита и нощен неон, което приютява всички бохеми, русалки и номади. През 2021 напълно заслужено ги наградихме, а през този сезон ни показаха, че все още имат с какво да ни изненадат.

Ще се опитаме да облечем в думи преживяването EXE, а теб съветваме да откриеш пътя до там бързо, преди закриващия уикенд да премине.

Любимият ни режим, когато стъпим на мекия пясък на Смокиня, е BEACH GOERS. Вратите на бара отварят за гладните ни души в 9 сутринта, закусваме и цял ден гледаме морето пред очите си. Преди парти подгряваме с някой оригинален коктейл, миксиран от ловките ръце на барманите, или с чаша силно и ароматно кафе – разбира се, Dabov. Мястото е dog friendly, child friendly, party goer friendly. Полузакритата част на бара предразполага както към отдих, така и към работа за всички хоум офис ентусиасти.

Авторското ЕХЕ меню, в колаборация с Boom! Burgers, е по подобие на миналогодишното, като то също претърпява ъпгрейд. Кухнята отново не е за изпускане!

На бара пък те очакват и четири оригинални коктейла специално за сезон две –

WИNAMP (водка, лайм, сироп от дъвка, харибо); WE TRAP (джин диня, аперитив, лимон, резен диня, пипер кайен); SAT XXX (текила, грейпфрут сода); ORIGIN (ром Ангостура 5г, кайсия, лайм, сода ананас).

За любителите на кафето, ЕХЕ представя своите кафе предложения с българския бранд, който ни дава причина да ставаме сутрин – Dabov.

Aвторското им меню, подкрепено от любимите Boom! Burgers и шеф Бойковски, е толкова добро, че си има и концептуално събитие. Нарича се МАХ-МУР-ЛУК и се състои всяка година в рамките на четири дни, през които шеф Бойковски представя своите специални предложения, много подходящи за свеждане на махмурлука от изминал купон до минимум.

EXE BEACH BAR изненада с две нови събития този сезон, които са изцяло насочени към  вътрешното ни аз.

Mindful Mondays се случва всеки понеделник и представлява комбинация от практики, които целят да поставят добър старт на седмицата за всеки практикуващ – медитация, йога и други ритуали, които помагат за пречистване на енергията на тялото и духа. Всяко събитие дава по нещо различно – зареждане на кристали, тибетски купи, йогалатес и сейдж работилницата са част от финалните щрихи на всеки клас. След пречистващия  понеделник идва ред и на вторнишкото събитие, което е с фокус към физическата активност. Active Tuesdays представлява тренировки на открито, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали, а главната цел е по-висок тонус и удовлетворяващо себеусещане.

@execlubbg

✨Mindful Mondays✨ 🧘‍♀️🧘🧘🏻‍♂️#exebeachbar #fyp #execlub #exe #yoga #mindfulness

♬ As It Was – Harry Styles

Плавно преминаваме към същинската част на ЕХЕ усещането – събитията.

Ново попълнение към дизайнерските решения на интериора/екстериора на бара е чил бара, който много напомня на този в Софийския клуб, за да не забравяме, че есента наближава и ще се видим там!

Сезон 2 не изневерява на разпознаваемата ЕХЕ линия и брандираните събития на екипа. Дългият уикенд започва още в четвъртък с WИNAMP – парти с музика от 2000та, по което всички полудяха. Не е просто музика, а стайлинг и преживяване. Копнежът по отминалите дни, интепретиран по модерен начин в лятна среда е комбинация, която е издържано поднесена от главните действащи лица на събитието Braganza и Coztof, както и новото име Darzy.

WE TRAP. с награда за най-добра трап платформа за втора поредна година не разочарова с най-новите бенгъри, които може да чуете първо в EXE BEACH BAR. Към познатите лица, Sava, Martist, Milla, Braganza и Marrtom, това лято на бара се присъединяват и имена като Rusto, Goro и Moneystaxs.

Съботните SAT събития са с електронна музика в най-подходящите жанрове за дневно събитие. По време на жълт флаг ни очакват tech-house, deep house, house, а по време на червения флаг можем да чуем melodic, progressive и dark disco. Обичайните заподозрени от EXE CLUB Pavel Petrov, Peppou, Bagerziev и Vanina са придружени от едни от най-големите имена на електронната сцена. Carnage (Gordo), Chelina Manuhutu, Technasia, Mahony, Tini Gessler, Rafael Cerato, YAYA, Detlef, De La Swing и Bastian Bux са сред световноизвестните гост артисти, които гостуват на плажа в EXE Beach Bar.

Дългият уикенд приключва с ORIGIN в неделя.

В последния ден от седмицата продължаваме електронното звучене и по-точно – afro/organic house. Единственото събитие, на което има перкусионист, който свири на живо в бара, а миксът е от различни български имена – DIASS, Jaffar, Koi Lopa. Освен тях, ORIGIN също се радва на чуждестранни гост артисти като The Journey, Derun, George Quest и Romain Dalis.

Сезон две отбелязва и първото си лайв изпълнение на плажа, което е в колаборация с V:RGO и Emil TRF.

Видео от участието можеш да откриеш тук

Друго любимо място е обозначеният кът на мърча на ЕХЕ. Новите продукти на EXE Clothing са отново разпознаваеми висок клас артикули. Всички те могат да бъдат закупени на място в бара.

Молец: от небето до право в сърцето

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *