Елегантна, но с впечатляваща здравина: серия, в която всеки инч е изкуство

Протягаме ръка към новите възможности

0 коментара Сподели:
Huawei Watch GT 3 Pro

снимки: Стиляна Иванова, Night Shift

Устройствата, които навлязоха в живота ни през последните години, се превръщат в продължение на самите нас. Все по-често имаме възможност да покажем личния си стил и начин на живот не само с дрехите и аксесоарите си,

но и с технологиите, които са неизменна част от ежедневието ни.

Това съвсем не е изненадващо и може да се види във всеки период от историята. Връщам те към 50-те и 60-те години на миналия век за кратко лирично отклонение, за да ти докажа тезата си. По това време Mid Century Modern разцъфтява в истински феномен в интериорните решения, а до началото на 70-те опциите за техника, която да пасва на всичко друго в дома ти, са безкрайни. Е, оттогава сме изминали много дълг път и това, което днес можем да носим на китката си, с тегло само 54 грама, би втрещило някой пътуващ във времето!

Пристигаме тук и сега, за да ти представя Huawei Watch GT 3 Pro – онези часовници, които отразяват твоята индивидуалност.

Знаеш, че задълбочените технологични ревюта не са ми сила, но за наистина дълбоко гмуркане в спецификациите винаги можеш да се обърнеш към приятелите от HiСomm, които разбират от работата си. Чети надолу, ако ти е любопитно защо аз искам това устройство в ежедневието си.

Huawei Watch GT 3 Pro

Започвам с дизайна.

Като редактор в медия често ми се налага да проучвам непознати за мен теми и сектори, което винаги е интересно. Ако не беше това ревю например, никога нямаше да науча, че часовник с изцяло титаниеви каишка и корпус, с тежест 54 грама е едно от най-здравите предложения на пазара. Тези специфики се отнасят за мъжката версия, при дамския корпусът е от висококачествена керамика. Часовникът се предлага в два варианта – с керамична и с кожена каишка, за да пасва на твоя начин на живот. Малко по-късно ще ти разкрия и още една вълнуваща подробност, от която можеш да се възползваш до края на месеца, ако си се спрял на някой от двата, но искаш да персонализираш още.

Сензорите, които се намират под корпуса, са нанокерамични и преминали през над 60 процеса, от циркониев керамичен прах до финалния продукт. Този материал е в състояние да усети и най-малката промяна в температурата на тялото. Елегантността на керамиката, допълваща чара на метала, е вдъхновена от „Раждането на Венера“ на Ботичели. Полъхът на шедьовъра ще откриеш в златния или сребърен обков с 24 вълни, който превръща часовника в произведение на изкуството.

Huawei Watch GT 3 Pro

Освен вече традиционните пулс, сатурация, ниво на стрес, качество на съня и температура на кожата, до края на годината очаквам ъпдейти, с които часовникът ще може да изготви електрокардиограма и да измери твърдостта на артериите ми. Има всички спортни режими, които могат да потрябват на едно градско момиче, съчетаващо работата с желанието за активен начин на живот. Подейства ми вдъхновяващо фактът, че към тях е добавено и свободно гмуркане на дълбочина до 30м, като часовниците са водоустойчиви на тази дълбочина. Активността винаги е била в bucket list-a ми и знаейки, че ще мога да проследя реакцията на тялото си с устройството, нямам търпение да се впусна в приключението.

Тук идва и още една важна подробност за модела – каишката се сменя с натискането на един бутон, а до края на месеца и двата модела идват с допълнителна каишка от флуороеластомер.

Материалът е водоустойчив и подчертано щадящ кожата дори при интензивно спортуване. Лятната ми ваканция тепърва предстои, а благодарение на тази възможност GT 3 Pro ще бъде неизменен мой спътник и на морския бряг.

Huawei Watch GT 3 Pro

Ако си вече запозната с часовниците на Huawei, знаеш за възможността за персонализиране на циферблата. Изненадващо това се оказа една от любимите ми функции – всеки един от тях може да рефлектира настроението ти, аутфита или дестинацията ти. Дизайнерската изработка на всеки един от тях е повече от впечатляваща, а благодарение на високата резолюция на екрана, всеки един от тях пречупва светлината кристално чисто. Смяната им, както и тази на каишката, е супер лесна и интуитивна. В настройките ще откриеш голям брой безплатни циферблати, от които да избираш, а ако сред разнообразието не успееш да откриеш своето, има и допълнителен магазин с още и още варианти.

Винаги мога да съчетая часовника с това, което нося през деня, или да променя колко изискано изглежда в зависимост от мястото, на което отивам.

Huawei Watch GT 3 Pro

Говорейки за дестинации, в ежедневната ми работа често се случва да ходя на места, които не съм посещавала досега. Часовникът се свързва с Petal Maps и след зададени координати от телефона маршрутът мога да следя на китката си. Функцията използвам отскоро и осъзнавам, че определено е липсвала в живота ми. Ако ти се е налагало да жонглираш из градската джунгла с телефон в ръка, знаеш за какво говоря.

За разлика от много други устройства Huawei Watch GT 3 Pro е наистина лесен за персонализиране.

Това за мен е важно не само от естетическа гледна точка, но и от гледна точка на здравето и адаптирането към начина ми на живот. В края на краищата стремежът винаги е към това аксесоарите, които избирам, да са ми от полза в ежедневието и да отразяват това, което съм.

За още нови технологии: Има ли общо между грима и съвременните технологии?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *