Вдъхновението, което музиката ни носи

Вдъхновението на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

0 коментара Сподели:
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Музиката е онзи език, който всички можем да разберем.

Обединяваща сила, която е способна да те хване за ръка и да те поведе на приключение, излизащо извън реалността на ежедневието. Тя е онази страст, която не вреди нито на тялото, нито на съзнанието. Едни от най-силните отпечатъци в съзнанието ни завинаги ще останат споделените мигове по фестивали и концерти, които карат краката ни да треперят от вълнение.

Тези емоции се засилват с първите ноти на любимите ни парчета, а особено лятно време жадно търсим местата и събитията, на които да споделим този вайб с приятели.

Концертите през тези месеци ще продължат да бъдат едни от най-дългоочакваните събития, изпълнени с изключителни преживявания и много мили спомени. Това, което ги прави още по-специални, е именно малката подробност с кого биват споделени. Защото – както всички знаем –  правилната компания създава незабравими спомени. Топлите летни вечери, освежаващите напитки, добрите приятели и любимата музика гарантират страхотното изживяване и създаването на истории, които след това се разказват години наред.

Всеки концерт има своето очарование. Някои са веднъж в живота, а други се превръщат в традиция и създават толкова много истории, че не знаеш коя да разкажеш по-напред.

Днес ти разказваме за едно дългоочаквано завръщане на фестивалния небосклон у нас, а именно Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour! След двугодишна пауза се завръща със свеж лайнъп, който ще те накара да припяваш любимите си парчета, очаквайки датата в твоя град. За това издание са приготвили множество български хитове, десетки игри и изненади. Начало на лятото даде пловдивското издание още на 16 юни, а в началото на юли Морската гара в Бургас беше оцветена в силни емоции и много музика. Очакваме грандиозния финал на 10 септември в София – както винаги, на площад „Княз Александър Батенберг“.

Младите любители на новите и завладяващи вкусове, които имат желание да се впуснат в ритъма на музиката в най-свежата компания, ще могат да го направят с новата Coca‑Cola Original Taste в компактна рециклируема опаковка от 300 мл. Отговорността към околната среда е колективно усилие и е освежаващо да видим, че една от най-големите световни корпорации прави крачки към по-устойчиви бизнес модели.

Като казахме свежест, освен добре познатите имена на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour тази година за пръв път се качват вдъхновяващата Дара Екимова и Torino & Pashata, които ще заразят феновете с типичния си летен латино ритъм. RDMK, онези забавни момчета, с които сезонът придобива друг вкус, ще изпълнят любимите на публиката хитове, а изключителната VICTORIA, която България обикна още повече след завладяващото ѝ представяне на Евровизия миналата година, ще ни пренесе в своя свят. Лицето на забавлението в YouТube – DENI, ще зарадва тийнейджърите със своята зареждаща музика, а за доброто настроение ще допринесат и хаус траковете на DJ MASCOTA и McP. Обичайните заподозрени на турнето Billy Hlapeto, Криско, DARA и Михаела Маринова, ще продължат да вдигат публиката във въздуха и тази година.

Специални гост-звезди тази година са 2Bona от Северна Македония.

Загатваме ти, че ако следиш социалнитте мрежи на турнето, ще имаш въможност да се сдобиеш със супер награди, свързани със звездите, които ще завладеят сцената! Както знаеш, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour всяка година излиза от рамките на музиката и предоставя незабравими емоции на най-запалените фенове, благодарение на близкия контакт с музикантите и всички допълнителни пера, по които работят.

Касандра: Ресторантите, баровете и хотелите, които си заслужават

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *