Събития за седмицата: 25 – 31 юли

Виж как изпращаме юли, за да го задържим в сърцата си

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата

Лятото пари под краката и нашепва за всички страхотни неща.

Животът се крие на сянка и се вглежда в персонажите пред погледа, замрежен от наслада. И това лято няма да стигнем до Калифорния, но доволно се разливаме по цветовете на залеза. Отдаваме се на удоволствието от гледка и коктейл върху една специално разположена люлка с поглед към слънцето. Слушаме музика от пулта и пием коктейли с цвят на залези, изгреви и морска пяна. Палми, светещи табели, тропически плодове и ярки цветове посрещат на парти, докато юли бавно се търкулва в леглото на вечерта. 

180° – laboratory for innovative art 2022
23-29 юли

180° отново раздвижва културния живот в София в последната седмица на юли! От 23-ти до 29-ти български и международни млади артисти се срещат на различни локации в столицата и обединени в творчески екипи ще експериментират и развият иновативните си идеи за представяне на различни изкуства. За първа година един от акцентите в програмата е 180° Community Lab – серия от работилници, целящи стимулиране на креативността на участниците и взаимодействието помежду им, рефлексия и хоризонтално общуване с фокус върху теми, важни за развитието и позиционирането на изкуството и културата в обществото.

Go Guide After Work Social Club: Sunset Blvd. Edition
27 юли

Още преди в мисълта ти да се е заформила цветна буря от Текила Сънрайс, слушай какво имаме да ти кажем: Басейн, гледка отвисоко, залязващо слънце в жълто-оранжеви нюанси, а инициалите ти – върху звезда на стената на славата. After Work Social Club пренася булеварда на звездите в L.A. по залез на булеварда на мечтите в София.

Кръщаваме това издание на следработния ни социален клуб Sunset Boulevard, в чест на най-красивия залез в столицата, юли и бляна по вечното лято на Западното крайбрежие. Превръщаме покрива на Kitchen59 в своеобразно превъплъщение на най-известния булевард в света и те каним на парти – микс между свободолюбивия дух на нощен Холивуд, примесен с типични Бевърли Хилс pool party елементи и характерни акценти от облика на Калифорния.

Парти под и със звездите на Sofia Summer Fest
28 юли

L’Europeo ни призовава да престанем да се вглеждаме в пъпа и вътрешния си космос, а да обърнем поглед към звездите и тайните на вселената! Космическо парти с тематични колекционерски броеве и – разбира се – „Керана и космонавтите“. Организаторите са обещали ако имаме правителство по това време, и ритуално изстрелване на македонец в космоса! Не пропускаме събитието на 28 юли на Sofia Summer Fest. Входът е без скафандри, осигурили са ни пиене, атмосфера и гравитация.

Персона в Дом на киното
30 юли

Сгушваме се в прохладната зала на Дома на киното за една прожекция, която дълго да остави отпечатък в съзнанието ни. По случай 15 г. от смъртта на Ингмар Бергман се потапяме в култовия му филм, оценяван от самия него и от редица критици като един от най-значимите в неговата кариера. Филмът е създаден през 1966 г. по негов собствен сценарий. Главните роли се изпълняват от Биби Андершон и Лив Улман, а оператор е Свен Нюквист.

Всички Страхотни Неща в Кино Кабана
31 юли

1. Сладолед.
2. Бой с водни пистолети.
3. Да стоиш буден след часа за лягане и да ти дават да гледаш телевизия.
4. Цветът жълто.
5. Неща на райета.
6. …

„Всички страхотни неща“ е пиеса за дългия път, който сме готови да извървим заради хората, които обичаме. Тя ще ни накара да се смеем, да плачем, да се замислим, да напишем своите страхотни неща. Постановката намира перфектния баланс между борбите ни в живота и това да успеем да отпразнуваме всичко хубаво в него.

В София – добре, но ето къде да отидеш, ако си на нашето море.
Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.
Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *