Go Guide After Work Social Club: Sunset Blvd. Edition

0 коментара Сподели:
After Work SOcial CLub

Ако и това лято няма да стигнеш до Калифорния, няма страшно, Go Guide ще се погрижи за теб! Още преди в мисълта ти да се е заформила цветна буря от Текила Сънрайс, слушай какво имаме да ти кажем: Басейн, гледка отвисоко, залязващо слънце в жълто-оранжеви нюанси, а инициалите ти – върху звезда на стената на славата.After Work Social Club пренася булеварда на звездите в L.A. по залез на булеварда на мечтите в София.

Кога? – 27.07 / 18:30 ч.
Къде? @Kitchen59

Кръщаваме това издание на следработния ни социален клуб Sunset Boulevard, в чест на най-красивия залез в столицата, юли и бляна по вечното лято на Западното крайбрежие. Превръщаме покрива на Kitchen59 в своеобразно превъплъщение на най-известния булевард в света и те каним на парти – микс между свободолюбивия дух на нощен Холивуд, примесен с типични Бевърли Хилс pool party елементи и характерни акценти от облика на Калифорния. Ще можеш да запишеш името си на Стената на славата или да се насладиш на гледка и коктейл върху една специално разположена люлка с поглед към слънцето. Слушаме музика от пулта и пием коктейли с цвят на залези, изгреви и морска пяна.

Палми, светещи табели, тропически плодове и ярки цветове посрещат на партито, докато сряда бавно се търкулва в леглото на вечерта. Осъществяваме това издание в компанията на Laboratorios Babe, които носят Холивуд глам за всеки тип кожа и Settle, с които плащанията се случват лесно като на кино.

Тук можеш да видиш 21 заведения в София, в които да се скриеш от жаркото слънце

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *