7 човека за 7 любими неща през 2017-а: Илия Григоров

Говорим си със седем от любимите ни градски агенти, за да обобщим последните им 365 дни в любими музика, филми, книги и разни други

0 коментара Сподели:

Савина Матакиева

Има някои неща, които в края на годината някак придават блясък и завършеност на всичко, което ни се е случило. Това са онези есенции от злободневния ни живот, които обаче са толкова докосващи, че си ги мислиш, спомняш, препоръчваш и помниш поне още 12 месеца, ако не и до края на живота си. Таа… в този ред на мисли решихме да обобщим последните 365 дни на 7 човека с любимите им 7 най-обикновени неща. Все неща, които имат лексиконна популярност, но са някак винаги интересни за питане, а и за знаене…

Започваме с Илия Григоров, а.к.а. Григовор, а.к.а. Сони Бонанза, а.к.а. 1/3 от "Лого 5", или най-свежото и интелигентно присъствие на бг рап сцената.

И, да, има такава. И, да, има такива. Ето какво ни написа той за своите 7:

Песен

Things It Would Have Been Helpful To Know Before the Revolution на Father John Misty. Бих си я татуирал, ако можеше да се татуира песен.

Филм/сериал

"Трите билборда" (извън града – бел. ред.) печели засега, само че не съм гледал всичко от тази година. Нямам търпение да гледам The Disaster Artist, Good Time и The Shape of Water.

Книга

Никога не съм чел книга от годината, в която се намирам, но "Генерация П" на Виктор Пелевин е супер.

Човек

Приятелката ми продължава да е най-доброто от хората. Придобих и доста свестни нови колеги.

Събитие

Промото на „Фалстарт" в Микстейп беше моето си събитие и ще го помня дълго време. На всичкото отгоре пак имах рожден ден.

Място

Jazzkeller във Франкфурт. Евала, Биби.

Придобивка

Една котка.

10 неща, които щях да правя, ако бях жена: Илийката от Лого5

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *