Ново място в София: Pinko

0 коментара Сподели:
Pinko

Розовите следи на Пинко водят до

Фритьоф Нансен 19, където те очаква новото и атрактивно street food местенце, приласкаващо със свежата си градска обстановка. Менюто включва всичко необходимо за дните и нощите прекарани около НДК – бейгъли, сандвичи, картофки и подбрани студени бири. Всички фънки хлебчета са приготвени от Пинко, като са обагрени от цвекло и са подкрепени от вкусни добавки. Не пропускай също цветните смутита и изкусителните десерти.

Ако си в наистина палаво кулинарно настроение, действай смело с някоя от звездите сред предложенията на Пинко, като „Сър Чоризо“ със сирена и розов бекон. Розов, да, какъв друг да е? Не може да не споменем и екстравагантното сърф енд търф изкушение, което съчетава телешки език и скариди, а водораслите отгоре са абсолютния разкош.

Всичко е вкусно. Всичко е сочно. И се приготвя бързо, за да имаш повече време да му се насладиш. Защото Пинко е всичко онова, което подхожда на софийския дух, а шарената сянка е гарантирана през цялото време, точно както е гарантиран и отличният вкус на шарените сандвичи. Най-хубавото обаче безспорно е, че и хората при Пинко са шарени – като започнем от него самия и създателите му, минем през street food майсторите в кухнята и завършим с посетителите. Или с теб? Тадъм-тадъм тадъм-тадъм-тадъм… Посоката вече е ясна.

ул. „Фритьоф Нансен“ 19

088 527 7708

Ако търсиш прохлада в летните дни – 21 заведения в София, в които да се скриеш от жаркото слънце

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Тагове: Sofia Street food pinko
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *