Дръж ми бирата: 6 напитки в кенче или бутилка

Кои са кехлибарените напитки, към които се пресягаме този сезон

0 коментара Сподели:
beer

Лятото…

То често има форма на бутилка и в желанието си да борим високите температури с добро и свежо настроение поглъщаме огромно количество от течностите вътре. Грабваме бира или сайдер още с първите слънчеви лъчи,
след което обедно-следобедно продължаваме за повече блясък в очите. Радваме се на щедрия избор на пазара и опитваме редица нови вкусове.

В най-летните месеци искаме да споделим с теб кои ни станаха любими.

Ще пием, ще се смеем, ще ги снимаме и ще ги покажем в най-добрата им формa.

Диво Пиво

В пивоварна 359 използват внимателно подбрани суровини от цял свят, които правят бирата богата на вкусове и аромати. Казваме си наздраве с двойно сухо охмелената Double Dry Hopped с богат цитрусов вкус и балансирана горчивина и Weiss, която носи умерения аромат и вкус на банан и карамфил, както и леката тръпчивост на пшеницата.  Истински занаятчийски шедьоври, и двете вървят със слънце.

Heineken Silver

Последното превъплъщение на Heineken е в лека и свежа форма, минала през процес на ледено студено отлежаване при -1° C. Резултатът е благословия за летните дни и нощи, с изключителен вкус и фин завършек с характерния плодов аромат на  Heineken® Original. „Супер освежаваща бира, наистина!“

Schneider’s Bayrisch Hell

Представяме ти сътворението на стара рецепта за класически мюнхенски хелес, който пази традициите на поколения пивовари, за да утоли всяка жажда. Не може да сбъркаш златистия цвят и добре балансирания освежаващ вкус с фина малцова нотка. Schneider’s Bayrisch Hell е резултат от висококачествени суровини и вековни семейни традиции. Още с първата глътка съзнанието ти се пренася в Бавария!

Sofia Brew

Момчетата от Sofia Brew събират космическите си знания и опит в пивоварството, за да ни представят две от най-изкусителните си бирени богатства. PALE ALE е светла бира с отчетлив малцов вкус и аромат. Американските сортове хмел придават приятна горчивина и лека цитрусова нотка.

Живо Пиво Пети Океан

Бялоснежна плътна пяна, кехлибарен цвят и златист отенък. Вкусът на Пети Океан е същинско крафт преживяване. Нефилтрирано, непастьоризирано и без консерванти. Утолява жаждата, зарежда духа и върви с печена риба!

Крадецът на ябълки

Лукавият приятел, който провокира сетивата ни, този път излиза право от гората, за да обагри лятото ни с плодовия си освежаващ вкус. Изборът на „безсрамно плодов“ апетитен сайдер с дъх на касис и кисела нотка си е направо за аплодисменти.

София на три морета или ако софийските квартали бяха морски курорти

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *