Сериали на седмицата: Westworld, Only Murders in the Building и In the Dark

Новите сезони, които разнообразиха топлите летни вечери

0 коментара Сподели:

Тази седмица не ти предлагаме нищо ново под слънцето, но пък в последно време

из стрийминг платформите се завъртяха доста нови сезони на някои от най-интригуващите сериали за последните години.

Феновете на научната фантастика и малко по-дълбоките философски сюжети биха се зарадвали да научат, че една от най-интересните продукции на тема роботи се завръща за своето продължение. Only Murders in the Building също ни изненада с нов сезон само броени месеци след финала на предходния. Криминалната нотка не липсва и в In the Dark, чиито герои не спират да се забъркват във всевъзможни интриги и в четвъртия комплект епизоди.

Ето с кои сериали можеш да запълниш топлите летни вечери:

Westworld (сезон 4)                   

Всеки понеделник по HBO Max

Съвсем чистосърдечно ще заявим, че Westworld несъмнено е един от най-добрите сериали, създавани някога. Неговата изкусно изплетена философска сюжетна нишка, на фона на брилянтните актьорски изпълнения и находчивите неочаквани обрати превръщат този научнофантастичен сериал в истински шедьовър. След като в трети сезон героите напуснаха пределите на парка и навлязоха в истинския свят, общата картина постепенно започна да добива цялост.

След зрелищния финал на всички ни стана ясно, че в света на сериала нищо никога няма да бъде същото.

Независимо дали си съгласен с методите на Долорес, нейните безкомпромисни действия разтърсиха безвъзвратно действителността на човечеството и сега то е изправено пред избор от изключителна важност. Първият епизод вече е в HBO Max, така че не отлагай, а се хвърли в следващото вълнуващо (но и екзистенциално) приключение.

Only Murders in the Building (сезон 2)

Всеки вторник по Disney+

Последният сезон на Only Murders in the Building ни остави да си гризем ноктите, притеснени за съдбата на тримата ни главни герои. Ако все още не си гледал предходните епизоди, ще обобщим набързо: трима луднали по криминалните подкасти съседи подозират, че самоубийството на техен познат всъщност е убийство. Колкото повече се заравят в разследването, толкова по-дълбоко затъват в мистерията и рано или късно попадат на мушката на загадъчния убиец.

Втори сезон заварва героите в стаята за разпити.

Ще успеят ли да се измъкнат от уличаващите обстоятелства и да докажат правотата си? И в каква нова криминална каша предстои да се забъркат?

Прочети повече за Only Murders in the Building

In the Dark (сезон 4)

Всеки понеделник по The CW

Добре, признаваме, че този сериал е по-труднодостъпен, особено пък ако нямаш VPN, но е толкова увлекателен, че си заслужава да поровиш из интернет, за да се добереш до новите епизоди. Също като персонажите в Only Murders in the Building и тази главна героиня е затънала до ушите в проблеми. Аферите с наркотици вече са ѝ втора природа, а полицията ѝ диша във врата.

Ако не си гледал In the Dark, досега, ще хвърлим малко светлина върху заглавието (каламбурът тук беше само отчасти неумишлен).

Мърфи е млада незряща жена със склонност към алкохола и случайните забивки с непознати. Когато нейният най-добър приятел е убит, тя решава да вземе разследването в свои ръце и заедно с вярното си куче-водач Бретцел и само отчасти криминално проявените си приятели тръгват по петите на босовете на опасна наркомрежа.  

Кецовете ми са свобода, любовта ми се казва сцена: Ража Ел Мадхун

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *