Показваме ти нашето ново откритие за сияйна кожа през лятото

Роси Димитрова – blondfox, ни превежда през точните съставки и подходящите ампули за сияйна кожа през лятото и всички сезони

0 коментара Сподели:

Кожата ни винаги е изисквала специална грижа през всички сезони, но през топлите дни трябва да се третира изключително внимателно. Нуждаем се от хидратация, добро почистване и слънцезащита, но се нуждаем и от концетрирани съставки, които са истинска благодат за всяка наша клетка. Серумите и бустерите са добро решение за уморена кожа, защото ѝ дават безценен коктейл от висококачествени съставки.

Ампулите обаче са нашето ново откритие за всякакви кожни проблеми и за поддържането на един наистина впечатляващ вид на лицето и деколтето.

В това видео нашата любима Роси Димитрова ни разказва за невероятните ампули на Laboratorios BABÉ с уникални и концентрирани съставки. Laboratorios BABÉ  е компания за дермокозметика, основана от двама фармацевти, която започва своята дейност през 1994 г. във Валенсия и още от самото начало превръща в своя мисия грижата за здрава кожа. BABÉ е марка, която залага на безопасни формули с висока толерантност към всеки тип кожа, прозрачност в комуникацията с клиентите, достъпност на продуктите и отдаденост към нуждите на всеки тип кожа. Ние сме фенове на висококачествените активни съставки, които използват, и на мнението на редица висококвалифицирани дерматолози, педиатри и фармацевти, до които се допитват, когато разработват формулите на своите продукти. BABÉ разполага с технологична база от най-висок клас, което позволява на компанията да предлага дермокозметика, създадена чрез модерни и  иновативни технологии.

Най-новото ни откритие са техните ампули, които са предназначени за три основни типа кожа: раздразнена, с променен оттенък или без еластичност. Te позволяват в малък обем да се вложат концентрирани активни съставки, прилагат се лесно и са удобни за ползване. Ефектът им е бърз, а резултатите дълготрайни при редовно приложение. За еластичност и плътност заложете на Протеогликан F+F, която възстановява еластичността и плътността на кожата с протеогликани и аргилерин.

За озаряване и омекотяване препоръчваме ампулата с витамин С+, която ни дава озаряване, плътност и хидратация,

а за успокояване и коригиране не заменяме за нищо друго ампулите им Bicalm+, които облекчават, успокояват и помагат за възстановяване на кожата и са с активен комплекс от овес и женско биле. Как да използваш тези козметични съкровища, научи от Роси и не забравяй да видиш още от разкошните продукти на Laboratorios BABÉ тук.

За още от същото – виж 5 ключови стъпки в грижата за кожата през лятото

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *