5 ключови стъпки в грижата за кожата през лятото

Или какви продукти да използваме за оптимална лятна защита

0 коментара Сподели:

Лято. Обичаме го, чакаме го с нетърпение всяка година, искаме никога да не свършва. Зарежда ни с енергия, позитивизъм и безгрижни мечти за хубавите неща от живота всеки път, когато излезем под лъчите на яркото слънце. Докато душата ни ликува обаче, какво се случва с кожата ни? Тя също толкова вдъхновена ли е да се подложи на така любимата ни процедура за хващане на тен и летни мигове, а именно – дългото излежаване на плажа с книга в ръка или с приятели?

Как да се предпазим от примамливата, но и коварна слънчева сила, като същевременно поддържаме кожата на лицето бляскава и хидратирана?

Тук на помощ идва Роси Димитрова с професионални и изпитани съвети за летните месеци в новото видео от рубриката GO BEAUTY: Какви козметични продукти да използваме през лятото. С нейна помощ, всеки бързо, лесно и безпроблемно ще може да се превърне в свой личен дерматолог за сезона!

 
 

Във видеото, Роси отделя внимание на петте най-фундаментални стъпки в грижата за кожата. Разбира се, започва се от почистването и подготовката на кожата, след това освежаване и успокояване, за да се стигне до слънцезащитата, а на финала няма как да изпусне нотката лек грим през лятото – спирала и червило. Кожата на устните също не остава на заден план, а напротив – Роси добавя и полезна информация защо тя има нужда от SPF. 

Имаш нужда от още продукти за лятото? 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *