Хората, които последваха Сърцето

За онези, които правят преживяванията незабравими

0 коментара Сподели:

Любимите ни събития не са само симбиоза от лайнъп и хубаво място. Главните заподозрени винаги са хората, които стоят зад тези невероятни часове. Това, което ценим най-високо, обръщайки се назад към милите си спомени, са онези, които следват сърцето си, които със страст и плам в очите забъркват емоциите ни в щастлива въртележка. Днес ти разказваме за героите на TATRATEA и събитията, на които ще можеш да се запознаеш с тях през следващите месеци.

Подарили стотици моменти на щастие, главните заподозрени в бранда дължат успеха си на усърдния труд и участието си по множество фестивали.

Движени от желанието да сбъднат мечтите си, се втурват с всички сили към постигането на целта.

Изрядното им представяне през годините им осигури сериозна фен база, която жадно очаква всяко следващо събитие. Купонът, който миксират на сърцатите си барове, е неповторим заради отношението на барманите и целия екип – не само към клиентите, но и към това, което представляват. Марката, затворила магия в цветните си бутилки, ухаещи на спациални моменти, носи енергия, която се усеща най-добре, когато е споделена. Доверяваме им се за дните, в които имаме нужда от специално отношение, и ги търсим с жадни души из картата на най-добрите събития из страната.

Това лято сме решили, че не ни остава нищо, освен лежерно да се наслаждаваме на магията на сезона и да следваме сърцето си.

Сърцето на TATRATEA пък ще очаква твоето на следните дати, когато ще се леят студени чаени коктейли и шо-то-ве! Купонът няма да липсва в никакъв случай, така че освободи календара си:

02-03.07 – Hills Of Rock Sofia Edition
05-10.07 – Фестивал „Събуди се!“ / Wake-Up Fest
15-17.07 – Хисарлъка Experience 
21-23.07 – Hills Of Rock Plovdiv
29-31.07 – Never Fest, Varna
29-31.07 – Suntribe Fest
05-07.08 – Spice Music Festival
05-14.08 – Bansko jazz Fest
11-21.08 – Улицата на Готвачите, Варна
12-14.08 – Wake Up Stran-Jah 2022
14-21.08 – Беглика 2022: Огледала
18-21.08 – Бузлуджа
26-28.08 – Shake That Хълм, Пловдив
26-28.08 – ArtE Music Festival, Велинград

2-4.09 – Реките на София
16-18.09 – квАРТал, София

tatratea

Срещаме те с втория ни любим бг артист от нашата поредица, разказваща за бунтари, обути с кецовете на свободата – великолепната Ража

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *