After Work Social Club Vol. 25 кара сърцето ни да тупти!

Разбери какво ти готвим за следващата ни среща в сряда

0 коментара Сподели:
After Work

Картини-спомени за всички неща, които най-много обичаме, започват да се редят в съзнанието и докато правим разчет на символите, заради които ритъмът на живота е все така хармоничен,

отваряме вратите на двадесет и петото After Work Social Club парти.

Преобразяваме B:Eat на стадион „Юнак“ в пространство, туптящо с честотите на живота. Ставаме свидетели на визуалното, емоционалното и физическото превъплъщение на всеки един от 100-те удара в минута, през които сърцето преминава, когато усети, че наблизо се случва нещо значимо.

Не закъснявай, тръгваме на пътешествие точно в 18:30!

Превръщаме B:Eat в изложбена зала на открито, и пълним очите си с красота. Визуални артисти, фотографи, художници, илюстратори ще представят свои работи, обединени от темата „Неща, които карат сърцето да тупти“. По време на събитието посетителите ще могат да разгледат изложбата и да запазят своите любими произведения, а авторите ще са тук, за да те насочат по пътя към истинската любов.

В специално изграден кът публиката ще има възможност да чуе музикални парчета, изградени в ритъм от 60 до 100 удара в минута – толкова, с колкото бие и човешкото сърце. Слагаме слушалките и се опитваме да осъзнаем как се променя пулса ни с развитието на песента. Пърформънс, изпълнен от артист с признат опит в сферата, ще добави коронния beat в сърцето на събитието.

Обединяваме всички елементи от събитието в едно и слагаме сърцето точно там, където се чувства най на място – в човешкото тяло.

Слънцето в красивата сряда посрещаме заедно с Laboratorios BABÉ Bulgaria. Settle ни помагат да сме свързани в ежедневието, а усмивките са от нас!

Следи за ъпдейти в страницата на събитието, защото имаме какво да ти кажем!

Ако си жаден за събития, тук има селекция с най-горещите тази седмица

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *