Мария Веселинова за пътя към успеха

Разбери през какво е преминала Мария преди да стане успешна

0 коментара Сподели:
maria veselinova

В динамиката на съвременната работна среда какво означава да бъдеш истинско про? Go Guide тръгва по следите на професионалистите, за които да бъдат в крак с работното време не е въпрос на мода. Запознавамете с хората, с които имейлите спокойно могат да бъдат срещи, и ти подсказваме как да се превърнеш в легенда на работното място. А ако се чудиш коя да бъде следващата спирка в кариерното ти развитие, не забравяй, че PokerStars е работното място, на което професионализмът среща един печеливш отбор.

От любовта към здравословното хранене през чувството за лична отговорност за опазването на околната среда до създаването на десерти от изцяло растителен произход – този месец ти представяме Мария Веселинова, която заедно с Пламен Медаров основава компанията Novel Plant Foods, оперираща под бранда Brain Foods.

Мария, как решихте с Пламен да създадете компанията си? Колко смелост се иска за подобна стъпка? Всичко започна през 2017 г., когато имах здравословни проблеми, които ме накараха да променя начина си на живот, диетата, философията и впоследствие – кариерата си.

Имах късмета да премина през тези препятствия и да науча от собствения си опит, че най-добрите неща в живота са cruelty free.

Растителното хранене разкри нов хоризонт за вкусове, комбинации, продукти и най-важното – здраве! Като бизнес ориентиран човек реших да съчетая мисията си със стартираща компания. През 2020 г. заедно с Пламен Медаров основахме Brain Foods – веган марка за здравословни снакинг продукти и алтернативи.

Колко е важно бизнесът ни да е устойчив и с мисъл за околната среда?

Brain Foods е компания, създа-дена с две основни мисии – да предлагаме най-вкусните и здравословни веган продукти, но и да бъдем обвързани с инициативи за опазване на животните и природата. Във времената, които живеем, никога не е било по-важно да бъдем отговорни, информирани и съпричастни към климатичните промени и глобалното затопляне. Корпоративната стратегия, фокусирана върху устойчивостта, може да добави стойност на марката, да отговори на потребителските изисквания, да повиши ефективността, да привлече ценни таланти и да създаде нови възможности.

maria-veselinova

Какви съвети би дала на начинаещ, встъпващ в големия бизнес?
Най-голямото препятствие е отхвърлянето. Бъдете готови за това, независимо от типа бизнес, който започвате. И никога не влагайте твърде много емоции, в повечето случаи това пречи. Също така никога не изоставяйте основната си цел и мечти.

Какво трябва да има всеки безупречен професионалист?
Дисциплина, постоянство и доза непукизъм.

Как да се превърнем в легенда на работното си място?
Винаги бъдете здраво стъпили на земята и в трудни моменти не си изпускайте нервите. Това разделя професионалистите от аматьорите.

Интервю: Какво си казахме с Никола Николов?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *