Транспорт на две колела в града: как и от къде

Направи придвижването си в града по - забавно и екологично.

0 коментара Сподели:
hip hip hop on

Градът ни става все по-голям и все по-красив, а ние искаме да му се любуваме напълно и безспир. Знаем обаче, че да се придвижваш в любимата ни столица с автомобил често е трудно, скъпо, бавно и не особено еко. Затова пък от няколко години у нас има доста по-добра алтернатива. Независимо дали си вело ентусиаст, любител на „зеления“ транспорт или чужденец, който иска да обиколи София по малките улички – да си наемеш колело или тротинетка е най-доброто, което можеш да направиш. Тротинетките напоследък са супер хайп, а сега ти разказваме от къде да рентнеш транспорт на две колела, за да усетиш, че това придвижване е бързо, лесно и супер забавно.

Пускай се смело!

Cyrcl

cyrcl

Cyrcl е решението за тези, които нямат място вкъщи, но имат голямо желание да се движат с колело навън. Мисията за по-чист въздух, по-малко трафик и по-екосъобразен начин на живот е достижима, когато започнем с малки крачки (или с няколко превъртания на педалите). Открий, резервирай и отключи. Лесно е!

Sofia Bike rental

Те са магазин и сервиз за велосипеди, както и мястото, откъдето да наемеш bike за всеки hike. Момчетата от Sofia Bike Rental са международно общество, обединено около идеала за съвместна работа и обмен на идеи. Вратите им са винаги широко отворени за колоездачи и пътешественици от всички точки на света.

E-Point

Ако търсиш да закупиш иновативни начини да се придвижиш, E-Point са на разположение като ексклузивен дистрибутор на Kaabo за България, като предлагат още голям обхват от услуги и сервизна мрежа. Оттук можеш да се обзаведеш с многофункционални, комфортни и сигурни електрически тротинетки и велосипеди, които със завидната си мощност и дълъг пробег ще бъдат най-верните ти градски дружки. С хидравлични спирачки, здрава конструкция и бързо ускорение, алтернативните превозни средства покриват различни нужди и потребности, както за придвижване в града, така и за off-road.

Виж още: Най-дружелюбните и нискобюджетни градове в Европа, към които да тръгнеш още сега

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *