“Истинска магия” на Forced Entertainment ще бъде представена в Топлоцентрала

0 коментара Сподели:
“Истинска магия” на Forced Entertainment

“Истинска магия” повежда зрителите на почти халюциногенно пътуване в запленяващ виртуозен спектакъл за големите системи, малкте капани в тях и нуждата от промяна. Спектакълът рисува картина на борбата, комичното повторение и абсурда. Под звуците на повтарящи се аплодисменти и изкуствен смях, трима артисти участват в невъзможна илюзия – смесица от телепатичен трик, кабаретно представление и кошмарно телевизионно шоу, която ги връща отново и отново в моменти на надежда и загуба. В свят на съмнения и втори шансове, вариации и изкривени трансформации.

Легендарният театрален колектив, основан в Шефилд от Тим Ечълс, пристига у нас за втори път след участието си на 21-ия Международен театрален фестивал “Варненско лято” (2018).

Една от най-ценните експортни стоки на английския театър за последните 20 години, Forced Entertainment е експериментална компания с десетки международни признания и непрекъсната творческа дейност от своето създаване до днес.

“Истинска магия” на Forced Entertainment

На 28 и 29 април от 19:30 ч. в Голямата зала на Топлоцентрала Forced Entertainment ще представят своя спектакъл “Истинска магия” (Real Magic), който гледаме за първи път в България в изпълнение на добре познатите артисти от трупата Ричард Лоудън и Клеър Маршал, придружени от гост актьора Джери Килик.

Билети за “Истинска магия” в РЦСИ Топлоцентрала можеш да намериш в мрежата на Eventim.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *