Сериали на седмицата: Tokyo Vice, Hard Cell и Roar

Тази седмица ни очаква неустоим коктейл от жанрове

0 коментара Сподели:

Тази седмица ни очакват няколко особено оригинални нови продукции, които несъмнено ще те изненадат.

Няма да е преувеличено, ако заявим, че и трите ни предложения са по-ярки и иновативни от повечето сериали по стрийминг платформите напоследък,

така че затягай колана и се впусни с нас в едно щуро приключение от Токио до Великобритания, от реалното до въображаемото.

Tokyo Vice

Всеки четвъртък по HBO Max

В Westside Story Ансел Елгорт доказа, че може да пее, и това беше поредната му стъпка встрани от амплоато му на любимец на тийнейджърите. В този сериал на HBO Max пък е западен криминален журналист, работещ в Токио. Младият репортер мечтае да напипа някоя голяма история, която да го изстреля към първите страници, но вместо това се налага да се занимава с досадното издирване на крадец на бикини.

Внимавай какво си пожелаваш обаче – когато все пак успява да се потопи в дълбините на японския мафиотски свят, няма връщане назад.

След като отракан детектив го взема под крилото си, нещата ескалират и оттам нататък ни очакват десет епизода, изпълнени с риск, екшън и високи залози. Сюжетът е вдъхновен от истинската история на американския журналист Джейк Аделстайн, който едва не е убит заради решителността си да разкаже своята история.

Hard Cell

Гледай сега по Netflix

В Netflix пристига ново mockumentary, което те отвежда зад загражденията на британски женски затвор. Създател на шоуто е Катрин Тейт, която се превъплъщава и в много от героите, a

проницателното ѝ чувство за хумор обрисува искрена, забавна и човешка картина на наказателната система.

Сюжетът проследява шестседмичните репетиции на любителска продукция на обичан мюзикъл, поставен от затворничките, и кулминира със самото представление. В процеса пъстрата галерия от интересни женски персонажи се развива и самочувствието им нараства, докато те откриват собствените си гласове.

Roar

От 15 април, Apple TV+

Докато сме на женска тематика, предлагаме на вниманието ти една богата и разностилна антология. От сюрреализъм през комедия до хорър, осемте истории те отвеждат по непредвидими пътища, а общото между епизодите са феминистките им теми.

Впечатляващият актьорски състав включва Никол Кидман, Иса Рей и Алисън Брий, а сюжетите са особено новаторски.

За да те грабнем, само ще споменем, че едната от дамите на фокус е призрак, друга се опитва да върне съпруга си в магазина, трета излиза на среща с джентълмен с афинитет към квакането и размахването на криле, а диетата на Кидман е, меко казано… интересна. Ако всичко това ти звучи странно, почакай да видиш останалите сюжети.

Пет неща, които бихме правили в „Ориент Експрес“

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *