5 събития за продуктивно начало на годината

Новогодишни начинания, без да прекаляваме с усилията

0 коментара Сподели:

Следпразнично… времето да действаме по-всичките задачки, които сме си поставили, настъпи. Предлагаме ти няколко събития, с които лесно и приятно да започнеш новата година. Чудесни възможности да придобиеш допълнителни знания и да се забавляваш, а защо не и да откриеш някой свой скрит талант.

Ефективното учене

Последните години е много популярно да се експериментира с нови похвати, що се отнася до различните техники за учене. Темата "Ефективното учене – доказаните от науката успешни техники и принципи" ще бъде дискутирана в Abordage. Ако не ти е безразлична, заповядай!


Кога: 10 януари, 18 – 19 часа
Къде: Abordage
Вход: предварителна регистрация (безплатна)

Занаятчийски хляб за начинаещи

След обилните коледни трапези продължаваме с нещо по-простичко, но само по себе си – изкуство. Изработката на специални видове хлебчета може да изпълни кухнята ти с уютен аромат на току-що приготвените изкушения, които са не само вкусни, но и качествено приготвени.


Кога: 13 януари, 16 – 19,30 часа
Къде: Amuse Bouche Culinary School
Вход: 40 лева

WordPress практики, които е важно да знаете

Възможност да направиш онлайн присъствието си по-въздействащо. В няколко лесни стъпки ще се разбереш как да подобриш уменията си в WordPress, как да развиеш успешно сайта си след първоначалното му създаване. Темите са конкретизирани всъдържание, оптимизация, бекъпи и защита.


Кога: 12 януари, 19 – 22 часа
Къде: SoftUni Digital
Вход: предварителна регистрация

Класическата Европа

Изкуството е винаги добро решение за студените вечери. Предизвикай музикалните си сетива и се наслади на сбора от класически произведения – Дебюси, Чайковски, Шопен, Бетовен и други. Събитието е посветено на различните лица на Европа.


Кога: 10 януари, 19 – 21 часа
Къде: Зала „България“
Вход: от 10 до 20 лв.

Срещи с науката: Най-важни открития в науката през 2017 година

Поредицата научни дискусии продължава с темата за "Най-важни открития в науката през 2017 година". Задоволи любопитството си за всякакви видове иновации в областта и надникни в бъдещите плановете за 2018 година.


Кога: 12 януари, 19 – 21 часа
Къде: Читалище.то
Вход: free

Ето и нещо ново. свързано с иновативния робот на Банка ДСК.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *