After Work Social Club: билетът ти за Ориент Експрес те очаква

Коктейлите в сряда вечер се завръщат за едно вълнуващо пътешествие

0 коментара Сподели:
train boarding

Скорострелно мечтаем за пътуване…

…и е без значение дали това е заради събуждащата се природа или свободата, копнежа по която таим от дълго време. Е, все още не сме подчинили време-пространството, но на 20 април сме ти подготвили излаз от делничния континуум.

After Work Social Club се завръща за двадесет и третото си издание на 20 април и в рамките на една вечер те пренася в магическите селения на Ориент Експрес! Традиционно започваме в 18:30, така че не закъснявай.

Не би желал да изпуснеш влака, който тръгва от перона на гарата във Vienna Café & Restaurant.

Ако не си се качвал на Ориент Експрес, то сега имаш възможността да преминеш от града на любовта и виното през града на класиката и изкуствата и да слезеш на гара „Парти в Ориента“. За травъл ентусиастите, за шампионите в географията и за космополитните души третата сряда от април ще бъде изпълнена с предизвикателства! Вечерта изпъстряме с гледки от маршрута на влака, забавни игри, малко мистерия и много пивко вино от Domaine Boyar. Очакваме те, бъди готов да се докоснеш до виенските тайни и нежността на Париж с подкрепата на Fashion Days и Coccolino, истинската буря от вкусове на Ориента и творчеството на Агата Кристи.

After Work Social Club е нашата сряда, средата на седмицата, която празнуваме по начина, който най-много отразява същността на Go Guide, и ще се радваме ти, пътешественико, да станеш част от нея.

Всички събития от поредицата After Work Social Club се организират от The Event Company.

Неделна киновечер: 24 страхотни филма, продуцирани от А24

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *