Сериали на седмицата: Our Flag Means Death, Pachinko и Is it Cake?

0 коментара Сподели:

Тази седмица заситихме жаждата си за добри сериали с три интересни нови попълнения. Докато чакаме с нетърпение новия сезон на What We Do in the Shadows, се смеем с друга идейна продукция, изникнала от гейния на Тайка Уайтити. Ако ти се гледа нещо по-сериозно, сме те снабдили и с една историческа драма,

а за финал ти даваме да похапнеш гумено пате или топка за боулинг.

Какво имаме предвид ли? Чети нататък и ще разбереш.

Our Flag Means Death

Гледай сега по HBO Max

Хуморът на Уайтити може би не е за всеки, но ако си фен на What We Do in the Shadows (който според нас е един от най-смешните сериали, излезли напоследък), Our Flag Means Death със сигурност ще ти хареса.

Шантав, непосредствен, абсурден и остроумен,

сюжетът разказва полуистинската история на пирата джентълмен Стийд Бонет, аристократ, зарязал безрадостния си охолен живот, за да се посвети на мореплаване под черния флаг на смъртта. Признаваме, че комедията тук не е толкова ефективна, колкото във вампирската псевдодокументалка, но въпреки това при всички случаи си заслужава гледането.

Pachinko

Apple TV+, от 25 март

Серийната адаптация по романа на Мин Джин Лий оставя ярък емоционален отпечатък, разглеждайки отблизо темите за състраданието и надеждата.

Историята започва с една забранена любов и проследява съдбата на младо момиче, родено в Корея по времето на японската окупация.

Това е само началото обаче – сагата се разгръща в рамките на четири поколения от едно корейско семейство, което прекосява континенти и океани в търсене на по-добър живот.

Is it Cake?

Гледай сега по Netflix

Ножът бавно се приближава към стара разшита обувка. Пронизва я и… от нея изтича шоколадов крем. Острието продължава надолу, разрязва и масата, разрязва и целия свят и всичко се оказва торта. Сто процента си се нагледал на този вайръл тренд. Вече гледаш всичко с подозрение – всяко клипче в интернет пространството има потенциала да те изненада в гръб.

Ревю на нов телефон? Инфлуенсърът отхапва от дисплея и се оказва направен от фондан. Готварско видео? След неочакван обрат сочният бургер всъщност е от захар.

Netflix яхва вълната и пренася тенденцията на ново ниво с това необичайно риалити. Талантливите сладкари се състезават да направят възможно най-реалистични копия на обикновени предмети, а жури от знаменитости се опитва да познае коя вещ става за ядене. Дано само да не си счупят зъбите, ако сбъркат.

Предизвикваме те да изхарчиш 46 000 мегабайта мобилен интернет.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *