EXE EPISODE 8: торнадо от музика и светлини

Парти до зори с Boris Brejcha

0 коментара Сподели:

Най-после дочакахме едно от най-вълнуващите събития за сезона: осмото издание на EXE EPISODE. Ако си бил там, знаеш защо сме толкова впечатлени. Ако не – съчувстваме ти, че си пропуснал епично аудиовизуално шоу, което със сигурност ще се помни дълго. Говорим за ексклузивния сет на едно от най-разпознаваемите имена в електронната музика за последните 2 десетилетия.

Това е не друг, а Boris Brejcha – DJ с 9 албума зад гърба си, собствен музикален лейбъл и уникален жанр в електронната музика.

Неговият оригинален почерк събра хора с различни вкусове и от всякакви субкултури под покрива на Интер Експо Център за едно незабравимо парти.

Петък вечер е. Огромните мултимедийни екрани и светлинни инсталации допълват ефекта на разчупената танцувална атмосфера, а на грандиозната сцена излизат някои от големите в българската техно музика: Ванина и Peppou, а след тях и германската фурия Ann Clue, също от лейбъла на Boris Brejcha Fckng Serious. Дарк техно от Балканите се прелива с извънземно дълбок бас и страхотен ритъм, за да ни подготви за кулминацията на вечерта.

Когато венецианската маска – запазена марка на Brejcha – изплува от сенките и легендарният DJ поема контрол върху пулта, електричеството сякаш пращи във въздуха.

Няма време за почивка, защото в продължение на 2 часа движим тела под звуците както на познати мелодии, така и на нови музикални интерпретации. Хит след хит, доста различни от обичайните сетове на Boris Brejcha, достъпни в интернет пространството, ни понасят все по-високо на гребена на вълната, а накрая, разбира се, се разбиваме в брега на най-разпознаваемите му парчета. Всичко това е съпроводено от смайващ визуален спектакъл, а

ярките светлини дълго ще останат отпечатани върху ретините и изпълнените ни с емоция души.

След него волана пое Павел Петров, който с бийтовете си доведе партито до подобаващ финал. Най-големите ентусиасти, оцелели до този етап на вечерта, изплуваха от залата с първите лъчи на изгряващото слънце.

Със сигурност EXE EPISODE 8 ще се помни дълго. Дори дългогодишните фенове на Brejcha и EXE, които бяха с най-високи очаквания към събитието, останаха повече от доволни от уникалното преживяване. До следващия път!

София: любовта, без която не можем.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *