Предизвикай приключенеца в теб

Под рентгена на въображението с DielSport

0 коментара Сподели:

„Ските са танц, а планината винаги води.“

И за да ви пренесем (буквално и преносно) сред величествената красота на природата, в разгара на зимния сезон ние от DIELSPORT сме приготвили нещо наистина вълнуващо – специално за вас.

Игра, в която можете да покажете своя талант и своето въображение; надпревара, много печеливши и големи награди

– всичко това очаква поне 100 от участниците, които изберат да се включат в нашето приключение.

Като един български, модерен бранд, зародил се в далечната 1992г. в сърцето на Родопите, за нас е привилегия и удоволствие да работим неуморно, за да превръщаме планинарството и зимните спортове в нещо, което не просто носи радост и красота, но и чувство на топлина, уют и комфорт. 

Преди 30 години бе поставено началото на нещо много значимо, а именно на разработването и производството на първокласни ски екипи DIELSPORT.

Kачествената зимна екипировка е от първостепенно значение не просто за постигането на успех, но и за това да се чувстваме защитени и спокойни за собственото си здраве.

Нашата компания, започнала с едва няколко шевни машини и два оригинални модела – мъжки и дамски оверал, през годините успя да развие и подобри изключително много качеството на екипировката за зимни спортове, като въведе нови модели, едновременно дишащи и влагоустойчиви, и произведени чрез иновативен подход.

Участието ни в първото международно изложение ISPO Мюнхен, което бе най-голямото такова за зимни спортни стоки, даде тласък на нашето кариерно развитие и ни доказа, че мечтите наистина могат да се превърнат в реалност. С помощта на всички трудолюбиви хора в нашата фабрика, до днес сме преминали през множество успехи като Зимни и Летни олимпиади, медали, награди, престижни международни отличия и, не на последно място,

спечеленото доверие на световни личности като, Евгения Раданова – първи златен медал на зимни олимпийски игри, Мария Гроздева и други.

Едно от нещата, с които DIELSPORT се гордее, е това, че нашите екипи са част от професионалното студозащитно облекло на над 20 Експедиции на Българския Антарктически Институт. Благодарение на любовта и отдадеността към това, което правим, през 2010г. фабриката ни се нарежда сред ТОП 10 на най-модерно оборудваните производствени бази за ски облекла в света. 

Знаем, че планината вече ви очаква с нетърпение (както и вие нея), затова сме се постарали да ви подсигурим най-доброто ски облекло, включващо мъжки, дамски и детски ски якета, панталони и различни аксесаори. Излизането на новата ни колекция даде своето начало на 25.01 и ще зарадва всеки, който дръзне да си позволи максимален комфорт и защита на ски пистата и в планината като цяло. Всичко това идва с изкушаващи намаления.

Единственото, което трябва да направите, е да посетите нашия уебсайт или социалните ни мрежи, където можете да се запознаете по-подробно с размерите, наличността и цените на всеки един от предлаганите артикули. 

Работим с най-съвременната технология за сублимационен печат, даваща ни още повече поле за развитие, креативност и уникалност. Благодарение на тази новост изработваме изцяло индивидуални мъжки и дамски ски якета по собствен дизайн, лично избран от клиента. Специалните ни бои запазват цветовете непокътнати и ярки с прецизност във всеки детайл на графичното изображение.

Включи се в нашата Instagram игра и спечели ново ски яке по твой собствен дизайн и размер, или получи 50% намаление на желаното от теб яке. Топ 100 от участниците в предизвикателството ще се възползват от възможността да закупят своето мечтано яке на половин цена,

а топ 5 от визиите, събрали най-много харесвания, ще получат своето уникално и лично от тях изработено яке напълно безплатно.

На уебсайта и в Instagram профила ни ще откриеш специално разработен от нас шаблон на ски яке X – RAY. Следващата стъпка е да свалиш шаблона на своя таблет, телефон или компютър и да оставиш въображението ти да те води по пътя към мечтаното яке.

Ето кратко резюме на това, какво трябва да направиш:

  1. Свали шаблона на X-RAY в желан от теб формат (link in Bio)
  2. Оцвети го където и както поискаш (чрез Photoshop, Illustrator, на мобилния си телефон или ръчно) и снимай своята разцветка.
  3. Качи я като стори във Facebook или Instagram, тагни ни с @dielsport.bulgaria и сложи #X-RayChallenge.
  4. Изпрати ни снимка на твоята разцветка и като директно съобщение в Instagram.

От DIELSPORT ще селектираме най-добрите участници и ще ги качим като постове във фийда ни. Пет от разцветките с най-много харесвания ще донесат на авторите си уникални по рода си якета X-RAY, а 100 от участниците ще получат 50% отстъпка при изработване на желаните от тях якета от DIELSPORT. Всички останали заинтересовани могат да вземат мерките си лично и да си поръчат уникално персонализирано ски яке по размери на клиента, което да бъде ушито специално за тях.

На смелчаците и приключенците, които ще се борят да вземат своето уникално ски яке – пожелаваме ви успех! Ще очакваме вашите снимки до 02.05.2022.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *