Raw & More: Посолството на насладата

The ultimate spot за сурови и натурални десерти и ръчно приготвени шоколадови изделия

0 коментара Сподели:
Raw & More

Какво е животът, ако не един сладък сън?

Искаме дните ни да протичат с повече цветове и наслада за очите, с любов към малките неща и вкусовете, които ни предлага това приключение. В търсене на здравословни десерти и с желание да забравим диетите се насочваме към Raw & More, където всеки десерт се прави с чисти и качествени съставки. Всичко в този малък понтон на удоволствието е лично – от идеята, през рецептите, до отношението към клиентите. Таня и всички замесени обожават шоколада и сладките изкушения и искат да ги предоставят в най-чиста, полезна за организма и галеща сетивата форма.

Вещите в занаята знаят как да превърнат няколко шепи какаови зърна, ядки, плодове и естествени подсладители в произведения на изкуството и за очите, и за небцето. Raw & More е място, където полезното среща вкусното. Ръчно приготвят всички десерти с изцяло натурални и био съставки – от доверени доставчици, така че достави сладост и да извлече максималния потенциал на всяка една съставка в перфектен баланс с останалите.

Всичко при тях е създадено без животински продукти, глутенови култури и рафинирани захари.

Изповядат мисията, че полезните сладки изкушения могат да бъдат също толкова вкусни, колкото и стандартните десерти.

Намират се в Лозенец и за една година убедиха софийските гастролиращи фуудита в мечтата си да популяризират вкусни десерти с безупречен състав. Оказва се, че и най-отявлените “противници” на веган сладкишите не могат да устоят на великолепните творения. На ул. „Цветна градина“ 38 ще откриеш миниторти, които галят небцето (тази с какао и горски плодове е най-добрият приятел на кафето), неустоими фъдж парченца, протеинови барчета и бонбони, от които е трудно да пробваш само един.

В заключение споделяме, че да хапваш десерти без угризения е една от истинските радости в живота, а да се наградиш с нещо като лешниково брауни, ще се отрази положително не само на вкусовите ти рецептори, но и на настроението!

Вземи бурканче здравословна Нутела за вкъщи и се отправи на пътешествие към по-щастливи дни.

А след като се убедиш в думите ни можеш да ги подкрепиш в седмите Go Food & Drink Awards

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *